9. helmikuuta 2012

9. Astronauttijuomapullot

Purjelentokisoissa pilottimme joi aina astronauttijuomaa (=urheilujuomaa) Kuvassa isän ja tyttären astronauttijuomapullot vuoden 1991 kisoista, Texas Uvalde. Arvaa kumpi on tyttären ;)

Tähän asti olen siirrellyt niitä hyllyltä toiselle, nyt pysyn lujana, ne menevät roskiin. Seuraa ne saavat pinosta muovipakkauksia. Tilaa tulee 35 cm x 20 cm x 20 cm, noin.

4 kommenttia:

  1. Varmaan mukavia muistoja liittyy noihin pulloihin:-) Miksi tytärtä ei ole muuten näkynyt tänä vuonna poisheittotalkoissa?
    Meilläkin vastaavia urheilujuomapulloja lojuu käyttämättöminä kaapeissa. Koittaisikohan niidenkin lähdön aika jo pikapuoliin?

    Tänään otin yhden kirjoituspöytäni laatikon syliin kun katselin tv-uutisia. Se on sellainen varsinainen sekametelilaatikko. Poisheitettävien tavaroiden lista on niin pitkä, että en niitä tässä kaikkia luettele, mutta muutama esimerkki: vanhoja takuukuitteja, pääsylippuja, hotellivarauslappu parin vuoden takaa, käyttöohjeita laitteisiin, joita ei enää ole, rikkinäinen lompakko (tyhjä), kuivia kuulakärkikyniä ym. Paperit takan pesään ja muut roskikseen. Silti laatikkoon jäi vielä kaikenlaista pikkutavaraa.

    VastaaPoista
  2. Joo, muistojen vuoksi pulloja varmaan on säilytetty... ne ovat vieläkin tuossa eteisessä odottamassa roskiin menoa, kyllä ne menevät.

    Ihanaa kun muillakin on noita laatikoita, eikös olekin kiva nyt katsoa laatikkoon, kun siellä heteken aikaa vallitsee jäjestys :)

    VastaaPoista
  3. Tyttärestä vielä. En osaa sanoa missä hän "piileksii", olen myös odotellut tytärtä linjoille :) Tiedän, että hänelläkin olisi yhtä sun toista poisheitettävää.

    VastaaPoista
  4. Eihän mun tarvitse enää tulla mukaan kun mun kamoja heitellään siilitieltä pois? ;) Muistan hämärästi tuon pullon, mutta tunnesidettä siihen ei ole - roskiin vaan! :D

    VastaaPoista