13. helmikuuta 2012

13. Pokkareita 3 kpl

Tuo eilinen poisheitto vei kaikki voimat ;) tänään pitää tyytyä helppoon ratkaisuun. Nappasin pokkarihyllystä kolme kirjaa:
Hallgrimur Helgason: Islannin kirjailija, tämä kirja on, useasta yrityksestä huolimatta, aina vaan kesken.
Jennifer Weiner: Peiniä maanjäristyksiä. Kirja kertoo vauvakuumeisista naisista... tämkin jäi vähän kesken.
Michael Palmer: Potilas. En ole edes päässyt alkuun.
Pitäisiköhän nämä laittaa ihan paperiroskiin??

3 kommenttia:

  1. Ihan tuntemattomia ovat minulle nuo sinun kirjasi ja kirjailijasi. Niinpä, pokkareita voi laittaa paperiroskiin, mutta kyllä niitä kirpputorillekin voi viedä. Eipä tiedä, vaikka joku olisi etsinyt juuri noita kirjoja. Olen joskus ostanut kirpparilta jonkun pokkarin noin 50 sentillä.

    Minä pysyn isoissa poisheitoissa tänäänkin. Autotallin seinällä olevassa naulassa on vuosikausia roikkunut lasten vanha, rikkinäinen muovinen pulkka. Sillä on aikoinaan monet mäet laskettu, kunnes lopulta pohja on kulunut puhki. Se on jäänyt hävittämättä, koska olen pitänyt sitä sen verran isona, että se ei mahdu roskikseen eikä sitä ole kaatopaikallekaan viitsitty lähteä kuskaamaan. Tulipa mieleeni kokeilla, mahtuisiko se sittenkin roskikseen ja mahtuihan se :-)

    VastaaPoista
  2. Taidan laittaa pokkarit kirpparikasaan, joka on jäänyt vielä pieneksi, meillä on enää pelkkää roskaa jäljellä :)

    Sulo on yllättävän tilava ja nielee isoja tavaroita, lasten tavaroista ei vaan ole helppo luopua. Tämä heitäpois - juttu auttaa siinä asiassa kummasti.

    VastaaPoista
  3. Olemme taas aallonharjalla :) Eilen uutisissa oli juttu,ammattijärjestäjistä (personal organiser). Ihmisistä, jokta auttavat siivoammaan kotia tavarapaljoudesta.

    Mahtaako tämä meidän poisheitto - helmikuu antaa ammattipätevyyden tuohon hommaan.

    VastaaPoista