8. helmikuuta 2012

8. Tekijänoikeuspapereita 6 cm

Tänään pistin paperiroskiin 6 cm pinon tekijänoikeusasioihin liittyviä vanhentuneita papereita - olen siis taas rönsyillyt työpaikalle. Samalla meni sekaroskiin pari korppua ja yksi CD.

Ottasiko töissä urakan ja siivoaisi noita pinoja kuluvan kevään aikana?

2 kommenttia:

  1. Työpaikalla riittäisi kyllä minullakin paljon poisheitettävää. Eilen heitin juuri papereita, joissa oli opiskelijoiden tenttituloksia vuodelta 2001, silpuksi meni. Saa nähdä kysyykö joku kohta jotakin arvosanaa 10 vuoden takaa ;-)
    2002 tulokset löytyvät vielä...
    Mutta tänään tein kotona sellaisen radikaalin ja sydäntä riipovan poisheiton, että laitoin lankaa kirpputoripussiin. Olen intohimoinen kutoja ja siksi tämä on niin vaikeata.
    Olen joskus yli 10 vuotta sitten ostanut tumman punaista Amadeus-merkkistä lankaa jostakin alennusmyynnistä ilman, että minulla olisi ollut mitään mallia mielessä. Olen sitten vuosien varrella pari kertaa yrittänyt kutoa siitä puseroa tai kaulahuivia, mutta ei siitä tule mieleistäni. Langassa on välillä paksuja ja välillä ohuita kohtia ja sitä on ikävä kutoa ja jälki ei ole minusta kaunista.
    Toivottavasti joku käsityön ystävä löytää ne omakseen.
    Eli 6 aloittamatonta kerää (á 50g), niissä on vielä hintalappukin: 4,90 markkaa/kerä, yhteensä 29,40 markkaa eli olisiko noin 5 euroa.

    VastaaPoista
  2. Oi, oi. .... ymmärrän, minunkin sydämestä sattuu. En ole koskaan saanut heitettyä lankoja pois, minulla on melkein pieni lankakauppa.

    Punainen on suosittu väri ja käsityöharrastus on kasvussa, varmaan joku opiskelija löytää lankasi tekee vaikka pipon ja lapaset. Kyllä ne hyvään kotiin pääsevät :)

    VastaaPoista