9. helmikuuta 2010

9. Kahvikupit

Viisi kahvikuppia kierrätykseen. Arabian Kaira sarjaa, niitä "ihania" tummia ja paksuja 70 -luvun kuppeja. Toivottavasti, joku retroilija tekee mieleisen löydön kirpparilta, taidan viedä konttiin.

Olen joskus saanut ne lahjaksi, mutta yli kymmeneen vuoteen niitä ei ole käytetty. Muistelen silti lämmöllä niitä, joilta ne sain.

Tilaa tulee reilusti: lautaspino 5cm ja halkaisija 16cm ja kupit 1 kpl korkeus 6cm halkaisija 8cm.

2 kommenttia:

  1. Onpa tutun näköisiä kuppeja:-)
    Minulla on ihan samalla muotilla tehtyjä Tupa-merkisiä, ruskeita.
    Mutta minä en malta niistä vielä luopua.
    Noilla kupeilla on varmaan kysyntää kirpputorilla.
    Tänään kaivoin vaatehuoneesta vanhan, aika vähän käytetyn tummansinisen, vuorillisen puolihameen. Vähän liian pieni se on vyötäröltä, mutta tosi siisti ja hyväkuntoinen perushame. Kirpputorikassiin sen laitan, ehkäpä sille löytyy vielä joku käyttäjä.
    Ja toinenkin poisheitettävä tulee tänään, koska nyt on jo pakko luopua viimeisestä joulumuistosta, nimittäin amarylliksestä, jonka pari kukkavanaa ovat kukkineet upeasti ihan tähän päivään asti, mutta nyt se ei ole enää mikään kaunistus.
    Minun viherpeukalollani ei kannata uskotella, että saisin sen joskus uudestaan kukkimaan.

    VastaaPoista
  2. Olen siirrellyt noita kuppeja, komerosta toiseen ja paikasta toiseen ja päätin, että nyt tälläkertaa laitan pois jotain käyttökelpoista tavaraa. Kyllä meille vielä kahvikuppeja jäi, tervetuloa kahville ;)

    Sinun amaryllis onkin kukkinut pitkään, nyt on jo sentään helmikuun toinen viikko. Olen joskus yrittänyt saada amarylliksen säilymään kesään, epäonnistuen. Varmaan nuo nykyajan kukatkin alkavat olla kertakäyttökukkia.

    Huomiseen.

    VastaaPoista