23. helmikuuta 2010

23. Korppuja

Hannan ideaa peesaten, kaivoin minäkin esiin korput eli ongelmadisketit. Nyt 5kpl menee murskauksen kautta roskiin ja kaupanpäälle vielä muovinen kotelo. Lerppuja en omistakkaan, jos joku nyt vielä muistaa mitä ne ovat.

Tilaa 10cm x 10cm x 4cm, tilaa se on pienikin tila.

2 kommenttia:

  1. Korppuja saattaa minultakin vielä jostakin löytyä, mutta siitä tulikin mieleen, että tekee mieli oikein kunnollisia sokeri- tai kanelikorppuja kahviin kastettaviksi, pitääpä laittaa kauppalistalle ;-)
    Tänään heitän pois kaksi puhallettavaa niskatyynyä. Ne on joskus kauan sitten ostettu pitkällä lentomatkalla nukkumista varten, mutta enää niissä ei pysy ilma. Olen joskus jo ostanut ehjän vuotavien tilalle, mutta eipä ole tullut vanhoja heitettyä pois.

    VastaaPoista
  2. Olenkin omia poisheittoja tehdessäni ruvennut ihmettelemään tuota ilmiötä, että hankin uuden rikkimenneen tilalle, mutta en heitä sitä vanhaa pois?

    Vaikuttaa siltä, että alat tervehtyä, jos tekee mieli korppuja :) -Olimme illalla Katinkurussa hiihtämässä, olipa nahkea keli ja lunta tuiskutti silmiin, mutta silti oli kiva hiihtää lenkki ennen saunaa. Suomen talvi :)

    VastaaPoista