14. helmikuuta 2010

14. Kolme kalenteria

Yksi laatikko ei meinannut mennä kiinni. Jotain siis pois. Poisheitettäväksi valikoituvat kolme Unicefin kalenteria vuosilta 1980, 1981 ja 1984. Viimevuosituhannelta! Olen varmaan säästänyt niitä kauniiden kuvien vuoksi, mutta nyt ne lähtevät. Pitänee silputa ja laittaa roskaroskiin. Sulo tyhjennetäänkin sopivasti tiistaina. Tilaa: 22cm x 17cm x 4cm, aika paljon. Vai pitäisikö tuo vanhin säästää, se on jo 30v?

2 kommenttia:

  1. Hyvää Ystävänpäivää ja laskiaista!
    Käsityökaappiani olen varovasti raottanut ja sieltä heitin pois vanhoja kaavoja yhden laatikollisen, paperinkeräykseen menivät. Noin 20 vuotta sitten ompelin tosi paljon lapsille ja itselleni ja niiltä ajoilta nuo erilaisista lehdistä piirretyt kaavat olivat. Kaikki vanhat käsityölehdet kyllä säästän, jos vaikka niistä vielä joskus jotakin tekisin.
    Kalentereistasi tuli mieleen omat vanhat kalenterini, kaapista niitä löytyy, mutta niissä on kaikenlaisia merkintöjä tapahtumista, että säästän ne ainakin vielä.
    Harrastaakohan joku muukin tätä poisheittämistä kuin me ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Liukkaita laskuja ja pitkiä pellavia huomiselle laskiaistiistaille!

    Siivosin viimekesänä noin 20 vuotiaita kaavoja pois, meillä on samansorttinen maalima :)

    En tiedä muista, töissä, joku jotain kommetoi ja yhden tiedän kadehtivan siivoustamme. Hänellä ei siis ole nyt aikaa osallistua tähän.

    Poisheittäminen sujuu kyllä paremmin kun on kaveri, ihan lystiä siivousta. Ollaan jo puolessavälissä helmikuuta!

    VastaaPoista