7. helmikuuta 2010

7. Kuivakukkakori

Sunnuntain kunniaksi laitan pois kukkakimpun. Kuivakukkakorin olen ostanut 5-6 vuotta sitten Syysmarkkinoilta Porista ja se on ollut eteisen peilin vieressä roikkumassa. Viimetalvena remontin yhteydessä se otettiin pois ja lykkäsin sen yhteen komeroon, kunnen tiennyt, mitä tehdä sille.

Nyt tiedän: roskiin. Vaikka mielessäni on ajatus, että vain kukat roskiin, koria voisi ehkä, joskus, jossain käyttää. Nyt sanon tiukasti itselleni EI, laita myös kori roskiin.

Tilaa tulee paljon: leveys 35cm, korkeus 35cm ja paksuus 8cm. Ja nyt kun sitä mittailin huomasin, että hirvittävä pölynpesä koko hökötys.

3 kommenttia:

  1. Oikein hienon hiihtolenkin (tällä kertaa Yyterissä) jälkeen laitan kirpputoripussiin mustat juhlakengät, jotka olen ostanut noin 10 vuotta sitten ja joita olen käyttänyt noin kaksi kertaa. Epämukavat ovat jalassa: vähän liian pienet ja liian korkea korkokin on. Eipä sitä tässä iässä voi odottaa,että jalka pienenisi eikä muiden vaivojen lisäksi viitsi kärsiä turhia jalkakipuja.
    Kirsti: toivottavasti flunssasi paranee pian, niin pääset taas nauttimaan hiihtämisestä. Talvea vaan tuntuu riittävän, ehdit kyllä vielä hyvin :-)

    VastaaPoista
  2. No moi! Kiitos tervehtymistoivotuksista, tänään oli eka päivä pitkästä aikaa, kun ajattelin, että ehkäpä tervehdyn :)

    Laitoin viimekesänä mustat lähes käyttämättömät korkkarit kiertoon
    - kaiken muun kuvaamasi lisäksi sellaisia juhlia joissa tarvitaan korkkareita, alkaa olla aika harvoin... ;=)

    Nyt alkaa toinen viikko tässä projektissa, alan päästä vauhtiin, tsemppiä sinulle.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että alat toipua.
    Ihan totta se mitä sanoit korkkareista...
    Nykyisin lempijalkineeni ovat Aino-tossut ;-)

    VastaaPoista