27. helmikuuta 2010

27. Italialaisia karkkeja 26 kpl

Etsin yhtä astiaa ja löysin sen, siinä oli kesältä 2007 Italian matkalta tuotuja karkkeja: Paulista CAFE, caramella Clmbrofoli. Olimme koko porukka Italiassa ja yritimme löytää hyviä karkkeja, nämä tuntuivat siellä oikealta löydöltä, mutta eivät ne enää täällä Suomessa ole kelvanneet. Joutavat siis pois. Aina ei saa kaupastakaan hyviä karkkeja ;)

Oikea poisheitto on pino vaatteita, joista mainitsemisen arvoinen on takki, joka lähtee kirpparille, muut roskiin.

Pieniä poisheittoja: Ajattelin vielä tarjota illalla vieraille joululta jääneen glögin, eilen tein lämpimiä voileipä viimeisistä joulukinkunpaloista (ovat olleet pakkasessa :), alkaa olla tuo joulu 2009 "poisheitetty".

Tilaa jonkunverran.

2 kommenttia:

  1. Ihan samoin heitin viimeisen jouluglögin pois pari päivää sitten, ihan hyvää vielä oli.
    Tämän päivän poisheitto tuli ihan yllätyksenä: oltiin reissulla Varsinais-Suomessa, mökillä käytiin katsomassa ja menomatkalla poikettiin Uudenkaupungin Hesburgerilla. Jossain vaiheessa huomasin punaisen fleecekaulahuivini hävinneen. Varmaankin sinne Ukiin Heselle se jonnekin tipahti :-(
    No, onhan niitä muita huiveja. Tuon kadonneen olin saanut muutama vuosi sitten työpaikalta joululahjaksi.
    Parastaikaa heitetään pois yhtä vanhaa viinipulloa, maistellaan, vieläkö voi juoda (kyllä voi :-) ja jännitetään naisten hiihtoa.

    VastaaPoista
  2. Nuo vahinkopoisheitot eivät aina ole kivoja, yleensä sitä käyttää sellaisia tavaroita, joista pitää. Tiedän millainen se huivisi on, ja se on kyllä aika helppo korvata uudella :)

    Kyllä kannatti katsoa jännää hiihtoa, ja taas tuli mitalli. Hyvä naiset!

    VastaaPoista