18. helmikuuta 2010

18. Neljä ovea

Juu luit aivan oikein, tänään vein pois neljä ovea. Viimevuotisen rempan jäljiltä ne ovat kiltisti odottaneet sängyn alla pois kuljetusta. Tämän Heitä pois - jutun ansiosta, sain itsestäni irti sen, että nyt ne ovat pois.

Vaihe 1. Piti katsoa Varaosapankin aukioloajat, vain yksi päivä (to 9 -18) on sellainen, että päivätöissä oleva voi viedä tavaraa.
Vaihe 2. Siirtää ovet sängyn alta autoon, onneksi rakas puolisoni hoiti tämän.
Vaihe 3. Kerätä rohkeutensa ja mennä tarjoamaan ovia varaosapankkiin. Kelpasivat. Yes. Olen aivan öky ylpeä, tein sen vihdoinkin.

Tilaa: 1 iso ovi 50cm x 210cm ja 3 pientä 50cmx 50cm :))

2 kommenttia:

  1. Ohoh, vai oikein ovia. Usko tai älä, minulla on ollut pitkään yksi kaapin ovi kodinhoitohuoneessa viime kesän keittiöremontin jäljiltä odottamassa, katsotaan koska saan sen viedyksi pois. Viime viikolla ajattelin jo tehdä siitä "päivän poisheiton" ;-)
    Mutta tänään pitäydyn pienessä. Löysin kaapista neljä (yhtä monta kuin sinun oviasi) tyhjää korukoteloa. Joutavat roskiin, en niitä käytä. Miksihän olen niitäkin säilyttänyt...

    VastaaPoista
  2. Uskon, että teilläkin on ovia, meillä on myös kaikennäköistä hyllyä keittiönremontin jäljiltä odottamassa uutta paikkaa tai poisheittoa.

    Ajattele neljä tavaraa vähemmän siirettäväksi, kun etsii jotain ;)

    Saadaankohan tänään mitskuja? Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista