25. helmikuuta 2010

25. Meikkipussi

Kätevä, kirkkaasta muovista tehty meikkipussi häviää tänään. Se on ollut näppärä pussukka maikkalakassissa, koska siitä on nähnyt yhdellä silmäyksellä, että kaikki tarpeellinen on mukana. Mutta se on rikki, vetskari ei pysy kiinni ja tavaroita on saanut etsiä repun pohjalta, siis sen merimiessäkin, jonka heitin pois alkukuusta. Hävitän pussukan sisältöineen (=lukuisia roskia) vain kamman pelastan. Roskiin.

Maikkalavarusteet ovat uusiutuneet :) Tulis vaan kesä!

Tilaa: 18cm x 12cm

6 kommenttia:

  1. Kesää odotellessa. ;)

    Mä innostuin jälleen mukaan, pysyn samassa sarjassa kuin viimeksikin. Eli meikkien jälkeen roskikseen päätyy vanhoja jo pitkään käyttämättä olleita hajuvesiä. Mitä turhaan varastoin niitä tuolla vessassa, kun niiden "parasta ennen päiväyskin" on selvästi ohitettu, koska eivät todellakaan enää tuoksu vaan lähinnä haisevat. :) Ehkä niitä on tullut säilytettyä, koska ovat olleet aikanaan lahjoja, mutta ehkä isäni ja aviomieheni selviävät ajatuksesta että heitän heiltä saatuja lahjoja vuosien jälkeen roskiin. :D

    VastaaPoista
  2. Raijaa tekisi mieli peesata: minullakin on pari vanhaa kelvotonta hajuvettä, mutta niiden pullot ovat niin kauniita, että olen niitä kylpyhuoneen kaapin päällä pitänyt ihan koristeena, toistaiseksi.
    Mutta tänään ajattelin taas alkaa kerätä kirpparipussia, Kontissa ajattelin käydä lähipäivinä. Karamellientekokirjan siihen ensimmäisenä laitoin. Olen sen kauan sitten lahjaksi saanut ja joskus yrittänyt siitä jotakin tehdäkin, mutta reseptit olivat aika kummallisia, vaikka kuvat ovat tosi hienoja. Silloin päätin, että karkit ostan kyllä kaupasta, jos makeanhimo iskee, enkä niitä itse värkkää.

    VastaaPoista
  3. Yes, mitalli tuli. Hyvä naiset :)) Olipa jännä kisa!

    VastaaPoista
  4. Joo, ja vielä toinenkin pronssi samana päivänä!
    Hienoa :)))

    VastaaPoista
  5. Multa loppui jo tila vessasta ja nämä muutamat kelvottomat hajuvedet ovat jo hetken olleet muutenkin piilossa joten ne oli helppo heittää jo pois. :) En vain oikein ymmärrä, et miksi niitä ei heti voinut pois heittää vaan piti aikansa jemmailla. :D

    Mä missasin molemmat mitalit, pahus!? ;D Mut kattelin aamulla taitoluistelua, on se niin kaunista vaikka suomi ei mitskuja saanutkaan. :)

    VastaaPoista
  6. Hajuvesipulloja on meilläkin koristeena, en voi edes käyttää niitä, sillä olen tullut hajusteille allergiseksi...

    Karkkien tekemisestä minulla on samat aatkoset kuin Hannalla, nimimerkillä kokemusta on :)

    VastaaPoista