13. helmikuuta 2010

13. Taulunkehys

Tänään tulee takkapuita. Nyt laitan pois mäntyisen taulunkehyksen. Viimevuonna irroitin kehyksestä kuultokudontatyön, sellainen suomaisema. Tästä kudonnaisesta tein sohvatyynyn, mutta taulunkehys jäi kaappiin. Nyt se saa mennä polttopuiksi. Nuoriso voi käydä jonainpäivänä hakemassa sen.

Tilaa: 4 kpl 45cm x 6cm x 2cm
Kaikenmoisia tavaroita sitä taloudesta löytyy ;)

2 kommenttia:

  1. Kaikenmoisia tavaroita sitä taloudesta löytyy, kirjoitat. Mutta meiltä vasta löytyy ;-)Voisin jatkaa tätä poisheittämistä vaikka koko vuoden.
    Tänään kävin kirpputorilla, syöpäyhdistyksen Fiinitorilla. Pussillisen tavaraa vein, aamulla siihen muutaman oikein hyväkuntoisen vaatteen (ostaakohan joku noita vaatteita kirpparilta) ja pari savikippoa vielä laitoin. Mutta sieltä tarttui myös mukaani jotakin, Kehrä-sarjan lasiasetteja, joita minulla on ennestään jonkin verran. Hyvään tarkoitukseen rahat menivät, selitin itselleni, kun eihän minun pitänyt mitään tuoda tullessani. Mutta olen silti plussalla, enemmän vein kuin toin ;-)
    Hienoa, että pääsit jo hiihtämään :-)

    VastaaPoista
  2. Totta poisheitetävää riittää. Kävin lauantaina roskakierroksella ja vein ison pusiillisen lasiroskia, metalliroskia ja ihan kauheasti paperia kierrätykseen, ja ison kassillisen tyhjiä pulloja pois. Tämä on oikein tällainen roudaustalous.

    Kyllä nyt muutama asetti taas teille mahtuu, etkös alkukuusta heittänyt niitä pois - laatu vaan paranee :) Hyvä ostos.

    VastaaPoista