20. helmikuuta 2010

20. Joulukalenteri

Ostan aina pikkujoululahjaksi Veikkauksen joulukalenteriarvat porukallemme. Viimejouluna minulla oli jännä tilanne, aattona oli vielä mahdollisuus voittaa, 1000€, 100€, 10€ tai 7€. No minun tuurilla, kun voitto tulee, on se pienin mahdollinen.

Joulusta asti 7 euron arvoinen joulukalenteri on pyörinyt keittiön laatikoissa. Tänään kun oli niin jäätävän kylmää(-16 ja inha tuuli) eikä voinut mennä hiihtämään, päätin tehdä hyötykävelylenkin ja vein tuon läheiselle Ärrälle. Samalla reissulla ostin 6 euron tulppaanikimpun :)

Tilaa ei juuri nimeksikään, mutta onpahan se pois silmistä.

PS. Siivosin lankakaapin, eikä löytynyt mitään poisheitettävää ;) - tosin lankojen ostamisesta pitää kieltäytyä, varastoa näytti olevan aivan tarpeeksi.

3 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle:-)
    Hienoa se on pienikin voitto.
    Tämän päivän poisheitettävä tuli ihan yllätyksenä. Nimittäin iski yhtäkkiä kamala flunssa ja pois on heitetty kymmenittäin nenäliinoja täynnä nenästä tulevaa nestettä. Kunnon työntekijä sairastaa lomalla :-(
    No, eipä tarvitse harmitella ettei päässyt hiihtämään, kun ei olisi kuitenkaan tarjennut mennä.
    Minun tulppaanini ovat kukkineet viikon ja nyt on niillä poisheittämisen aika. Toivottavasti sinun tulppaanisi ilahduttavat yhtä pitkään.

    VastaaPoista
  2. Voi sinua, flunssa on aina kurjaa:( ja vielä kurjempaa lomalla. Toisaalta säiden puolesta nyt on hyvä aika sairastaa, kun koko viikoksi on luvattu näin kylmää.

    Lepoa, lämmintä juomaa ja lempeitä ajatuksia :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos lämpimistä ajatuksista:-)
    Onneksi kaapista löytyi joululta jäänyt avaamaton suklaarasia, jonka poisheittäminen (eli syöminen tyhjäksi) tuntui ajankohtaiselta juuri nyt. Lievittää fyysisesti ja psyykkisesti ;-)

    VastaaPoista