1. helmikuuta 2010

1. Tuikkukippo

Alkuverryttelyksi tuttu ja turvallinen tuikkukippo. Voisi melkein sanoa, niin kuin mainoksessa: Mistä näitä tuikkukippoja oikein tulee?

No, jokatapauksessa nyt yksi menee, minne? Kippo on metallialustalla "raidallista" lasia. Se on kuitenkin niin kapea ja korkea, että en ole sitä oikeastaan käyttänyt, paria testiä lukuunottamatta. Roskiin vai kierrätykseen? Taidan päätyä roskiin, lasi / metalli on helpoo lajitella, eikä näin hankalaa koristetta kenenkään vaivaksi viitsi tarjota ja kait nyt jotain voi oikeasti hävittääkin.

Tilaa lasiosa 6cm x 8cm ja metalliosa noin 10 cm leveä hökötys.

No niin, tästä alkaa taas tavaroiden putsaaminen asunnosta :) Tervetuloa hyvät lukijat, liittykää seuraan ja siivotkaa huushollejanne! Todellisa löytöjä poistaessasi, voit kirjoittaa kommentin, niin muutkin pääsevät jakamaan siivoamisen ilon.

4 kommenttia:

  1. En ollenkaan muistanutkaan tätä Heitä pois -helmikuuta, kun heti 1.2. heitin pois viileäkaapista pari kauan seisonutta kurpitsamarmeladipurkkia. Huomasin, että niiden pinnalla oli vähän hometta, vaikka olinkin ne kaiken taiteen sääntöjen mukaan joskus kauan sitten tehnyt. Mutta aika tekee tehtävänsä. Tyhjät lasipurkit laitoin tiskikoneeseen, niihin voi joskus taas tehdä uutta hilloa, mutta ei kurpitsamarmeladia.

    VastaaPoista
  2. Moi Hanna :)

    Tästä alkaa tulla tapa...
    Kurpitsamarmelaadi kuulostaa maukkaalta, eikös olekin kumma, kun noita herkkuja jemmaa ja odottaa oikeaa hetkeä tarjota, usein home ehtii ennen oikeaa hetkeä.

    VastaaPoista
  3. Muuten vielä, tähän heitä pois asiaan voisi hyvin liittää myös, syö jokapäivä jotain pois pakkasesta -ajatuksen. Eikös?

    VastaaPoista
  4. Ihan oikein, sitä pakkasesta poissyömistä on jo harrastettu. Viime sunnuntaina syötiin vähän joululta pakkaseen jääneitä pullia ym.

    VastaaPoista