6. helmikuuta 2010

6. Koru

Tänään pyyhin pölyjä olohuoneesta ja huomasin vitriinin hyllyllä rikkinäisen korun. Tätä keramiikkakorua olen käyttänyt talvisin villapuseroissa. Kerran, kun vedin puseron pois päältäni, viuhahti ja kilahti ja koru oli sirpaleina lattialla. Keräsin palat, todeten, että ei ole korjattavissa, nostin ne hyllylle ja sinne jäivät. Nyt ne menevät roskiin :(

Koru on matkamuisto vuoden 1987 Australian matkalta, sillä siis on tunnearvoa enemmän kuin rahallista arvoa. Talvi 1987 oli Suomessa oli todella kylmä, pakkanen ei laskenu alle 25 asteen lähes kuukauteen, tai jotain sinnepäin. Se jäi silloin kokematta.

Tilaa ei tule juuri nimeksikään halkaisja 3,5cm ja paksuus alle 1cm. No ainakin pölyjen pyyhintä helpottuu, kun ei tarvitse tätä siirrellä.

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kengurunkuva:-)
    Tänään on ollut muuta ohjelmaa, joten siivoaminen on jäänyt vähiin.
    Pois heitin olohuoneen sohvapöydältä pienen kevätesikon, jonka pari viikkoa sitten ostin (hinta 1 e) ja nyt se oli tullut tiensä päähän.
    Minulla on viherpeukalo vähän keskellä kämmentä ;-)
    Niin, ja kauppareissulla vein metallikeräyspönttöön pari kassillista tyhjiä säilykepurkkeja, enimmäkseen kissanruokapurkkeja.
    Kirpputorille ei ole vielä tullut mitään.
    Nyt otin ison paperikassin, johon alan pikkuhiljaa keräillä kirpputorille menevää tavaraa (Konttiin vai syöpäyhdistykselle?)
    Huomenna sitten hiihdellään.
    Hyviä hiihtokelejä :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, mua oikeasti harmitti kun koru hajosi :(

    Paljon sait hävitettyä, vaikka et siivonnutkaan. Huomasin myös omista poisheitettävistä, että melkein kaikki on ollut ihan roskia (?), pitäisiköhän siivota useammin :)

    En pääsekkään vielä hiihtämään, kun tämä hiivatin flunssa ei meinaa lainkaan parantua, enkä uskalla lähteä hiitämään puolikuntoisena. Onneksi nyt näyttää, että talvea riittää täälläkin, vielä ehtii.

    VastaaPoista