8. helmikuuta 2015

8. Grilli

Tänään oli aurinkoinen päivä, tuli mieleeni kesä ja grillaus ja sitten muistin, että kaapissa on 70-luvulta pöytägrilli. Tällä on tehty monet herkut, nam. Sitä vaan ei ole käyttetty vuosiin. Nyt se menee SER pinoon.

Tai, pitääpä kysyä ensin yhdeltä kolleegalta, haluaako hän vielä grillin? Joskus kauan sitten puhuimme näistä, nämähän ovat lähes kulttitavaroita :) Kolleega sanoi, että heillä on tällainen käytössä mökillä ja hän miellään ottaisi varaosiksi grillmme, jos joskus sen hävitämme.
No, oli grillin kohtalo mikä hyvänsä, niin tilaa tulee hyvin: 12cm x 28cm x 29cm.

Ja muuta asiaa, tänään helmikuun aurinkoisena sunnuntaina vihdoinkin aloitin hiihtokauden, Katinkurun ladut olivat sääolosuhteisiin nähden todella hyvässä kunnossa, kyllä kelpasi hiihdellä :)

5 kommenttia:

  1. Ihan tuli kesä ja grilliherkut mieleen tuosta laitteestasi :-)
    Minä palasin vähän jouluun, sillä pakastimesta löytyi vielä pari joulutorttutaikinalevyä. Paistoin ne ja ihan hyviltä maistuivat päiväkahvin kanssa hiihtolenkin jälkeen. Siitäpä se poisheittokin tuli samalla. Hyvässä kunnossa ladut olivat, vaikka toisin paikoin kovin roskaisia, mikä vähän haittaa tällaista "pertsan" hiihtäjää. Ja uudet sukset toimivat hyvin.
    Hienoa, että pääsit sinäkin hiihtokauden avaamaan :-)

    VastaaPoista
  2. Hmm, meidänkin pakkasessa on vielä torttutaikinaa, taidan napata idean :)

    Sinä oletkin jo hiihdellyt paljon, kyllä minäkin vielä. Luistelijalle ladut olivat selvästi paremmassa kunnossa, erityisesti lentokentän päässä oleva pätkä oli ihan upea ja sitte se ihana aurinko!

    VastaaPoista
  3. Grilli löysi ottajansa, ennen SER roskiin joutumista. Kiitokset vaan kolleegalle, huomenna kiitkutan Grillin eteenpäin :

    VastaaPoista
  4. Hieno juttu:-) Todellista kierrätystä!

    VastaaPoista
  5. Itäsaksalaista luotettavaa laatua, kestää sukupolvelta toiselle :)

    VastaaPoista