28. helmikuuta 2015

28. Konjakkipullo - Meukow VS cognac

Tänään jo viimeinen poisheitto!  Perinteinen pullo; tällä kertaa vähän tuhdimpaa ainetta: Meukow VS cognac - maistuisi varmaan muillekin - oli kuulemma hyvää. On mennyt aikojen kuluessa parempiin suihin ja pulloakin olen jemmanut varmaan kuusi vuotta. Uskotaan, ettei sille tule mitään jatkokäyttöä.
Tilaa tulee kuitenkin hyvin 18cm x 25cm x 7cm

Taas sain purettua supersaturaatiota (= kun olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tavaran, kun tavaraa on enemmän kuin varastoihin mahtuu, olemme saturaatiopisteessä) Tein perinteisen roskareissun :) ja olen vienyt pullot, paperit, energiajätteet, metallit, lumput, SER rojut ja Konttitavarat pois! Auto oli tupaten täynnä roskaa:) Kodissamme on nyt "uutta"tilaa hulppeat 386,99 litraa eli 0,387 kuutiota!  Paljon meillä oli ihan roskiin menevää roinaa, pitää ryhdistäytyä ja laittaa roskat roskiin, eikä komeroihin.

Helmikuu menee joutuisasti siivotessa. Kiitokset kaikille vierailjoille, kiitokset erityisesti Hannalle ja Raijalle, teidän ansiosta tämä on edelleen hauska tapa siivota! :D

Jatkuuko ensivuonna, ken tietäis? Tosin tänään vaatehuoneessa ajattelin, että voisin helmikuun poisheitot kohdistaa vain vaatehuoneen tavaroihin...

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis pullo ja konjakkihan on aivan erinomainen lääke, auttaa sekä fyysisiin että psyykkisiin vaivoihin :-)
    Tänään tuli vähän ruokapoisheittoja, jotka ovat aina vähän harmillisia. Mutta vanhan äidin jääkaappia pitää aina välillä käydä siivoamassa ja sieltä joitakin vanhentuneita ruokia löytyi. Eipä silti, löytyy niitä omastakin jääkaapista joskus.
    Tänä vuonna helmikuu on ollut niin kiireinen, että poisheittoja ei ole tullut niin paljon kuin olisi vähän suuremmalla vaivannäöllä voinut tulla. Mutta päätin jatkaa poisheittoja huhtikuussa, jossa näyttää olevan enemmän aikaa (saa nähdä miten käy).
    Kiitokset Kirstille erinomaisesta blogin emännöimisestä :-) Nyt saa emäntäkin jo huokaista ja levähtää kun on ollut niin ahkera.

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä tehtäväalueet laajenevat, kun ikää kertyy. Joskus vaan on pakko laittaa ruokaa pois, ei voi mitään ja ystävällinen huolenpitopoisheittohan tuo oli :)

    Tosiaan helmikkuu oli tänä vuonna erityisen kiireinen, ilman rakkaan puolison apuja, en varmaan olisi ehtinyt olemaan näinkään ahkera.

    Kiitos seurasta Hanna ja hyviä huhtikuun poisheittoja :)

    VastaaPoista
  3. Sinne meni loput vihreät kuulat parempiin suihin tänään ihan vaan helmikuun päättymisen kunniaksi. ;) Tällä viikolla uuden kodin sai myös ratsastus lehti ja muutama kiukkuinen lintu laku - niillä saa kanssa suomalaiset aina hymyilemään. :)

    Ehkä ensi vuonna täälläkin on jo enemmän pois heitettävää, tuntuu tuota kamaa kertyvän joka vuosi. Nähdään taas! :)

    VastaaPoista
  4. Sulla on ollut aika makeita poisheittoja :) siellä pitkällä.

    Kiitos seurasta ja aika näyttää, miten jatkuu!

    VastaaPoista