20. helmikuuta 2015

20. Kolmet silmälasit

Tein sen, kävin kaupungilla ja vein Nissenille kolmet vanhat silmälasit. Tuota reittiä ne menevät käyttöön.  VFA - Silmälasit kiertoon. järjestön kautta.
Tilaa tulee niukanlaisesti 16cm x 15cm x 4cm. Hyvää mieltä sitäkin enemmän.  Kävin vielä samalla reissulla apteekissa ja "heitin" pienen nyssykän vanhoja lääkkeitä pois :)

YES, taas on perjantai ja koko viikonloppu edessä!
Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Siniset sangat, yllätys, yllätys:-)
    Oikein hyvä poisheitto kun menee hyvään tarkoitukseen.
    Minä siirryn tänään vaateosastolle:beigenvärinen paitapusero, jossa on aika hienoja koristeita sekä musta puolihame (ei mahdu vyötäröstä enää). Ehjiä ja puhtaita, siis Konttiin. Tuon hameen olen itse tehnyt joskus kauan sitten. En tiedä kelpaako kotitekoinen kirpparilla kenellekään.
    Ja eilisestä poisheitosta (suklaarasia) riittää vielä koko viikonlopuksi:-)
    Hyvää viikonloppua siis :-))))

    VastaaPoista
  2. Varmaan paitapuserolle ja hameelle löytyy käyttöä! Koskaan ei tiedä, mikä on toisen aarre. Haen usein kauniita kankaita (=vaatteita) kun teen kotiin jotain esim. patalappuja, koristetyynyjä tms.

    Kovin te kaikki nyt hehkutatte suklaalla :)

    Makeaa viikonloppua! :D

    VastaaPoista
  3. Suklaa se ulkosuomalaisen tiellä pitää, ja miksei ihan Porilaisenkin. :D

    Lenkille lähtiessäni inventoin tänään lenkkarit - yhdet oli jo niin huonossa kunnossa etten halua edes kävellä niillä enää. Hyvin palvelleina päätyivät poistoon. :)

    Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos aurinko toivotuksista, täällä vaan on ihan tasaisen harmaata :)

    Se on aina "kotiinpäin" kun voi laittaa pois loppuun kalutut lenkkarit. Ajattele kuinka monta askelta on todistetutsti ottanut!

    VastaaPoista