7. helmikuuta 2015

7. Kolme hammasharjaa

+ 24 muuta tavaraa.

Launtaina on enemmän aikaa, siivosin vessan kaapit. Mainittakoon nuo kolme hammasharjaa, ne ovat ajalta jolloin nuoret vielä kävivät viikonloppuisin yöpymässä tässä osoitteessa, pian kymmenen vuotta sitten. En vain ole saanut laitettua viikonloppuhammasharjoja pois. Nytkin tuli vähän haikea olo, jokin aika on auttamattomasti ohi :(
Paljon kaapeissa oli vanhentuneita tai tyhjiä purnukoita, tilaa tuli hyvin: 17cm x 17cm x17cm (noin). Menevät asianmukiasesti lajiteltuina roskiin.

Aurinkoista viikonloppua! :D

4 kommenttia:

  1. Aamupäivällä tavaroiden määrän vähentämisprojekti koki takapakkia kun kävin ostamassa uudet sukset ja monot enkä vanhoistakaan aio luopua :-)
    Mutta sitten tein lauantaisiivousta kylppärissä, vaikkakaan en noin perusteelista kuin sinä :-) Kylpyhuoneen kaapin päältä heitin pois hajuvesipullokokoelmani, noin 25 vuoden aikana keräämäni tyhjät hajuvesipullot (23 kpl). Kauniita pulloja, mutta kovin olivat pölyisiä. Joten koko päivän saldo on siis kuitenkin miinuksella: 23 - 4 = 19.
    Jonain päivänä teen ihan vastaavan tarkistuksen vessan kaapeissa ja "saalis" on todennäköisesti samanlainen kuin sinulla.
    Mukavaa viikonloppua ja hyviä hiihtokelejä !

    VastaaPoista
  2. Nyt nostan hattua, vaattii sisua luopua, noin komeasta kokoelmasta. Onnea!

    Toivottavasti huomenna päästään hiihtämään. Jokos kokeilet uusia suksia, tai jäävätkö vanhat kotinurkilla hiihtelyyn?

    :D Aurinkoa ja hiihtoa!

    VastaaPoista
  3. En tiennytkään, että vielä olisi hammasharja ollut olemassa sielläpäin. ;)

    VastaaPoista