24. helmikuuta 2015

24. Kaksikymmentä vaatetta

Nyt oikein "tuskainen" poisto. Kuningaskuluttajan mukaan ikäseni naisen pitäisi tulla toimeen noin 88:lla vaatteella! Lue lisää Liikaa vaatteita?  Kokeeksi laskin ihan vaan nuo vaatekaapeissa olevat käyttövaatteet 249! Eikä siinä vielä kaikki...

Nyt pitää tehdä jotain, olen keräillyt vaatteita pari päivää sieltä ja täältä kaapeista, laitan 20 vaatteen pinon pois.

Silti kaapeissani on ainakin 229 vaatetta! Olen aivan varma, että 88 vaatteeseen ei sisälly talvi- ja kesä-  liikuntavaatteet, toppatakit, kaikki kotoisat oleiluvaatteet ja kaikki muut kivat ja tarpeelliset vaatteet :)

Vaatteiden hävittäminen on vaikeaa, koska niitä ei voi käsitellä yhtenä joukkona, Hyvät ja puhtaat ja käyttökelpoiset kierrätykseen, osa energiajätteeksi, lumpuksikin voisi laittaa, jos jossain lumppuja kerättäisiin ja loput menee sekaroskiin,

Lajittelin pinon tällä periaateella, tilaa tulee noin 30cm x 40cm x 30cm

Ja oikeastaan aika mukava olo :)

3 kommenttia:

  1. Huh huh olipa kunnioitettava saavutus:-) En edes uskalla laskea kuinka monta vaatetta minulla on. Toisinaan tuntuu että niitä on paljon, joskus taas tuntuu ettei ole mitään päällepantavaa. Tuollainen suurempi inventaario vaatisi kyllä paljon aikaa ja energiaa, nyt en taida siihen kyetä :-)
    Tänään heitän pois kaksi juomalasia. Nekin ovat siltä samaiselta ekalta ulkomaan matkaltani vuodelta 1980. Ne on ostettu Antwerpenistä, niissä on kaupungin kuva ja nimi kyljessä. Koskaan niitä ei käytetty, ovat olleet kaapissa koristeina. Nyt vien ne Konttiin, jospa kelpaisivat jollekin.

    VastaaPoista
  2. Jep. En tehnyt mitään varsinaista inventaariota, napsin vaan sellaisia vaatteita pois, jotka a) olivat jo melkein risoja, b) joita ei ole käytetty yli vuoteen c) johin liittyi jokin kurja muisto. (tuskainen kokous tms...) Ja päätin myös, että en kertakaikkiaan tule toimeen 88:lla vaatteella ja piste :D

    Antwerpen lasit kuulostavat kauniilta, varmasti joku onnekas vielä siemailee olutta niistä. Matkamuistoja on kiva ostaa ja sitten kotona ihmettelee, mitä tällä tekisi?

    VastaaPoista
  3. Joo, noiden vuosien jälkeen en ole enää matkamuistoja ostanut. Silloin matkustaminen oli niin uutta. Nykyisin en useinkaan osta matkoilta juuri mitään (tai vähän suklaata tuliaisiksi:-)

    VastaaPoista