26. helmikuuta 2015

26. Matkaherätyskello

Taas rakas puoliso pelasti kiireisen päivän :) Poisheittona on oikeita aarteita: taskulamppu, kaksi laskinta, - huomio, päällimmäisenä oleva euromuunninlaskuri, tarvittiin silloin vuosituhannen tienoissa, kun siirryttiin markoista euroihin. (Hanna sen vuodenkin kaivoi esiin :)  - Vanha kännykkä- kerrankin meiltä yksi vanha kännykkä poistuu.

"Arvokkain" kaikista on tuo matkaherätyskello.  Rakas puoliso on saanut kellon lahjaksi kahdeksankymmentäluvulla, silloin kun oli vielä olemassa firma nimeltä Rauma Repola.  Kello on palvellut näihin aikoihin asti ja kiertänyt maailmaa kanssamme, se on ollut todellinen matkaherätyskello. Sitten se vaan pysähtyi. Ei auttanut patterin vaihto, eikä mikään.
Taskulamppu, laskimet ja kello sekaroskiin ja kännykkä SER pinoon. Tilaa tulee vaan noin 14cm x 12cm x 6cm

4 kommenttia:

  1. Pitääpä minunkin turvautua puolisoon... Rikkinäiset nahkakintaat menevät roskiin tänään. Ovat olleet kovassa käytössä mutta iakansa kutakin...
    On se hyvä ettei aina tarvitse heittää omia tavaroita pois;-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä ja tämä on tarttuvaa sorttia, tämä siivous ;)

    VastaaPoista
  3. Laitoin tuossa talvikengät takaisin piiloon (syystä tai toisesta en niitä täällä Kaliforniassa tarvitse :)) ja mitä löysinkään - Suomesta tänne kulkeutuneet vanhat juoksutossut.. niiden juoksukilometrit on kyllä jo hyvinkin takanapäin, pääsevät tossujen taivaaseen. :)

    VastaaPoista
  4. :) )

    Mahtaako siellä kenkätaivaanportilla olla ahdasta, kun ollaan urakalla kenkiä laitettu pois :)

    VastaaPoista