23. helmikuuta 2015

23. Kahdet kengät

Viimeinen kenkäpoisto, kolmas kuluvana kautena. Hyväksytäänkö?  Tämä on sellainen helppo ja nopea maanantain poisto. Kuvassa olevat ovat kesäkävelyurheilukengät ja toiset ovat vanhat lenkkarit. Eipä niissä mitään historiaan kirjoitettavaa ole :)
Roskiin menevät. Tilaa tulee, 39cm x 25cm x 10cm

Jaahas tästä alkaa loppukiri, täällä jo valmistelen huomista poisheittoa! Huomiseen.

4 kommenttia:

  1. Kenkäosastolta yleensä löytyy poisheittoja, minäkin olen vasta yhdet kengät hävittänyt joten voi olla, että tällä viikolla palaan vielä kenkiin.
    Tänään löysin eteisen kaapista yhden vanhan lasten sadetakin ja kahdet kurakintaat. Niitä on säilytetty kai sen takia että ne ovat olleet täysin hyväkuntoisia. Mutta aika on tehnyt tehtävänsä, niistä on tullut inhottavan tahmeita joten roskiin menevät. On se kumma kun vaikka minkä kaapin avaisi niin aina löytyy jotakin josta voi ihmetellä miksi tätäkään ei ole aiemmin heitetty pois:-)

    VastaaPoista
  2. :))) Toi on niin totta!

    Ja sitten käy just noin, että joku juttu on mennyt piloille, eikä sitä voi antaa enää eteenpäin.

    Jotenkin kyllä ymmärrän hyvin, että lasten pieneksi jääneistä vaatteista on vaikea luopua. Nimimerkillä: Kokemusta on :)

    VastaaPoista
  3. Multa meni roskiin boarding pass... kyllä se on ikävää kun säiden haltijalla on noinkin iso voima muuttaa pienen ihmisen suunnitelmia.. Josko huomenna pääsisi lentoon! :)

    Ehkä tuota ei kuitenkaan lasketa, kun kerran nyt tuli ylimääräistä luppoaikaa niin kävin läpi meidän sukkalaatikot - miten ne rikkinäisetkin sukat aina vaan pyykistä niputtaa takaisin laatikkoon.. nyt lähti muutama pari reikäisiä hyvin palvelleita sukkia roskiin. :)

    VastaaPoista
  4. Onneksi lentäjäperheen kasvattina ymmärrät säiden vaikutuksen lentämiseen. Siellä oli muuten eilen kylmempää kuin täällä :)

    Boarding passinkin voisi laskea, mutta , sukkapoisto on aina hyvä!

    Aurinkoista lomaa, kunhan pääset matkaan!

    VastaaPoista