16. helmikuuta 2015

16. Punainen pyykkikori

Punainen muovinen pyykkikori on pyörinyt meillä tarpeettomana jo vaikka kuinka kauan. Nyt se saa poistua, tosin mutkan kautta. Huomasin, että tässä lähellä olevassa kiinteistössä, on samanlainen mutta rikkinäinen. Nyt vien tämän ehjän sinne ja laitan energiajäteroskiin sen risan -  win-win-win.

Tilaa tulee hyvin 62cm x 31cm x 53cm

4 kommenttia:

  1. No se olikin fiksusti toimittu ja kaikki hyötyivät:-)
    Tämän heitäpoishelmikuun ansiosta minun tulee siivottua lääkekaappi kerran vuodessa, kiitos siitä idean äidille:-) Nytkin sieltä löytyi muutama vanhentunut lääkepakkaus apteekkiin vietäväksi. Onneksi viime aikoina on oltu niin terveinä ettei niitä ole enemmälti kertynyt. Tässä kohtaa pitää koputtaa puuta;-)

    VastaaPoista
  2. :)

    Samat sanat, olen jo laittanut muutamat vanhat lääkkeet odottamaan apteekissa käyntiä. Niistä kun pääsee nykyään kätevästi eroon.

    Niinpä, onneksi on oltu terveinä, vielä ei ole edes flunssaa ollut. Pitää myös koputtaa puuta ja syödä D-vitamiinia ja marjoja pakkasesta :)

    VastaaPoista
  3. Presidentin päivän kunniaksi leikittiin tänään turisteja, eikä poisheitolle meinannut jäädä aikaa... eli helpoimman kautta: viimeiset vieraat olivat ostaneet pizzan makuisia pringlesejä, niitä ei loppujen lopuksi kukaan syönyt loppuun saakka... pizza pizzana ja sipsit sipseinä. ;) Pahvitörppö keräykseen ja loput pitsasipsit roskiin. :D

    Se oli muuten sitten anopin vanha se toinen pyykkikori. ;)

    VastaaPoista
  4. Jep, multiruuat eivät ole oikeastaan minkäänmakuisia, turhia kaloreita vaan :)'

    Aijaa... se on kyllä vielä turvallisesti tallella odottamassa siirtoa, pitääkö varoiks säässtää. Anyway, rikki se ainakin on :)

    VastaaPoista