21. helmikuuta 2015

21. Tuikkukippo

Tänään perinnepoisto: tuikkukippo. Tämä on varmaan tuikkukipon esiaste. Olen käyttänyt tätä vanhaa juomalasia tuikkukippona. Viimevuodet se on vaan ollut kaapissa. Alkujaan siinä on ollut sulatejuustoa, näitä keräämällä sai mukavat arkilasit. Tämä on jäljellä ja nyt sekin poistuu, lasiroskiin. Se muuten näyttää tuossa kuvassa paljon hienommalta mitä se todellisuudessa on :)
Tilaa tulee minimaalisesti: 8cm x 8cm x 7,5 cm

6 kommenttia:

  1. Samoin kuin tuikkukippo, myös kengät ovat vakiopoisheitto. Minulta se on vielä käyttämättä. Yhdet tummansiniset Clarks- kengät ovat jo olleet odottamassa tätä helmikuuta. Ne ovat hyvin vähän käytetyt mutta jostakin syystä eivät ole oikein istuneet jalkaani. Onkohan tullut ostettua vähän liian pienet. Mutta joku pienempijalkainen voi vielä jatkaa niiden kävelyttämistä :-)

    VastaaPoista
  2. Jeps, kenkäkortti on aina varma :) Nuo kengät varmasti löytävät uutta kävelyseuraa. Kauniit, mukavat ja vähän käytetyt, todellinen löytö kirpparilta! Hyvä poisheitto :)

    VastaaPoista
  3. Mun kaikki liikenevät tuikkukipot on Suomessa, hmm, vakioheitto jää väliin siis. ;)

    Mä inventoin ripsarit, eikö sekin oo aika vakio? Etsin kummitytölle 'kakkaa' (siis kaikkea nää jenkit keksii, oikeasti etsin nukelle lisää 'kakkaa' Suomeen lähetettäväksi :D) ja ostin samalla uuden ripsarin, kaksi vanhaa sen tilalta roskiin - ollaan ennenkin pohdittu miksi ne jää sinne meikkipussiin ne käytetyt...? :) Kakkaa ei muute löytynyt, etsinnät jatkuu. :)

    VastaaPoista
  4. On sulla ostokset :) kaikkea ne jenkit tosiaan myyvät ja ostavat :D

    Noita ripsareita riittää, taidan myös käyttää tämän kortin.

    VastaaPoista
  5. Tämän päivän Hesarissa joku Amerikassa oleva suomalainen tomittaja juuri ihmet,telee sitä miten siellä supermarketeista voi löytää ihan mitä tahansa, esim. lakanapihdit, joiden avulla patjan alle pingoitettu lakana pysyy siististi paikoillaan. Eipä me täällä ole vielä tajuttu että sellaisiakin tarvitaan ;-)

    VastaaPoista