15. helmikuuta 2015

15. Herkkupakkauksia

Eilen tein ruokaa heitäpoishelmikuu -hengessä. Keräilin kaapeista ruokaherkkuja, joita olemme saaneet aikojensaatossa lahjaksi. Hyvä ateria tuli, kiitokset kaikille, herkkujen antajille!

Nyt sitten tänään pitää vielä hävittää tyhjät pakkaukset. Tilaa tulee taas hyvin: noin 30 cm x 20 cm x 20 cm!

Niin ja kiitokset mukavasta illasta vieraille, joiden kanssa nämä herkut nautimme :D

5 kommenttia:

  1. Säilötyt ankanreidet kuulostaa varsin eksoottiselta, mutta varmaan herkullista :-)
    Minä löysin kaapista kolmet korvaläpät, lasten vanhoja, muumeja ja teddyä. Kirpparille laitan kun kerran ovat hyväkuntoisia.

    VastaaPoista
  2. Joo, ankanreidet ovat olleet niin eksoottisia, että ne ovat odottaneet 1,5 vuotta, ennenkuin tohdin ruveta niitä valmistamaan. Lopputulema: helppo ja hyvä ruoka. Suosittelen. Hyvä, lahjaidea :)

    Joku lapsi varmasti ilostuu, kun saa mukavat korvaläpät. Noita lastentavaroita vaan löyttyy :)

    VastaaPoista
  3. Tuttuja suklaita. Mitä tykkäsitte ja oliko vieraat ennen maistelleet? ;)

    Mä matkin, avattiin viimeinen jouluna suomesta tänne saapunut Fazerin konvehtirasia, nam nam. Sinne meni parempiin suihin.

    Heitin tänään myös pois talviturkin oman pihan altaaseen se jäi kellumaan! Toivottavasti kevät saapuu Suomeenkin lämpimän auringon kera pian. :)

    VastaaPoista
  4. Tykättiin suklaista, eivätkä vieraatkaan olleet aiemmin niitä saaneet. Hyviä olivat, kaikki on jo nautiskeltu. Nam :)... parempia ovat kuin Fatzerin siniset... hyvä "vaihtokauppa"

    Jokos siellä nyt noin kesäistä on? Me täällä vaan hiihdellään, onneksi sentään aurinko paistaa jo komeasti!

    VastaaPoista
  5. Lunta täällä pohjoisen laduilla on tosi paljon ja muutenkin talvi ihan täysillä. Mutta aurinkokin mukavasti paistelee välillä. Talviturkin heittoon on vielä aikaa, hyvä jos juhannuksena tarkenee ;-)

    VastaaPoista