1. helmikuuta 2018

1. Muistotavaroita 12 kpl

Aika kuluu nopeasti - taas on helmikuu ja aika turhien tavaroiden poisheittoihin. Tervetuloa mukaan!

Onneksi tänä vuonna poisheittoja ei ohjaa mikään putkimiesasia, saan vapaasti kulkea ympäri taloa ja pistää turhaa roinaa eteenpäin.
Jo perinteeksi muodostuneella etkopoisheitolla mennään. Viime elokuussa oli totaalinen poisheitto - jäin eläkkeelle! Sitä ei nyt lasketa, mutta eläkkeelle jääntiin liittyi työpaikan siivous ja suuri määrä roinaa lensi roskiin. Tapani mukaan myös kierrätän tavaroitani eteenpäin, tällä kertaa maailman paras tiimini sai jokainen jotain ja samalla sanat miten tavara tuo kyseisen tiimiläisen mieleeni. Nämä muistotavarat ovat vuosien varella työnpuitteissa kertyneet ja eteenpäin annan vain tavaroita johin minulle hekilökohtaisesti liittyy jokin mukava muisto.

Seuraavaan tavaran elämänvaiheeseen siirtyivät:
Kaksi mukia, kaksi stressipalloa, lautanen, lasikulho, lääkepullo, magneetti, kirja, pienoispatsas, sateenvarjo ja pyyheliina.

Kiitokset vielä kerran ihanalle tiimille yhteistyöstä ja loistavan hauskoista läksijäisistä. Sain käyttää tiaraakin ;)

Niin ja tuliko tilaa? Varmaan, muuten nuo olisivat päätyneet tänne kotiin. Tilaa siis arviolta 15cm x 35cm x 15cm

2 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa tavata taas näissä merkeissä😊
    Katsotaan löydänkö minäkin tässä helmikuun aikana jotakin poisheitettävää.
    Vähän tein jo etkoja kun heitin lasten vanhoja koulukirjoja jätepaperiin. Eivät kuulemma niitä kaivanneet. On se kumma kun lukion pitkän matematiikan kirjoistakin painos oli aina muuttunut kun seuraava lapsi niitä olisi tarvinnut. Kahdet kappaleet heitin pois mutta yhden sarjan jätin toistaiseksi kun niistä löytyy ihan mukavia tehtäviä.
    Ja vähän nahistuneista kasviksista keitin oikein maukkaan sosekeiton mikä lämmitti mukavasti tuulisena päivänä🍵

    VastaaPoista
  2. Niinpäs onkin, tervetuloa taas mukaan!

    Olen samaa ihmetellyt - luulisi, ettei matikka nyt niin kauheasti muutu - kumpaisellekin piti ostaa omat kirjat. Ne olen jo ajat sitten saanut pois täältä, jotain sentään on hoidossa :)) - tilaa tuli hyvin.

    Kuulostaa maukkaalta poisheitolta, keitto päivä, täällä oli purkkihernekeittoa :)

    Huomiseen!

    VastaaPoista