28. helmikuuta 2017

28. Blossa 2016

Haa, pääsin pois vaatehuoneesta. Sen kunniaksi jääkaapille ja glögipullo esiin. Joulukuusi meni jo, nyt menee loput joulujuomat 😂 Huomaathan taas kevätauringon säteet - talvi on taitettu.
Loppu holahti viemäriin ja pullo pullopalautukseen. Tilaa tule 9cm x 9cm x 22cm

Jälkimietteet:
Kiitos kaikille, erityiskiitos Hannalle, joka jälleen jaksoi siivota kanssani 💝 Teidän lukijoiden ansiostanne sain vaatehuoneen siivottua, siellä on nyt tilaa ja Naapurin putkimies voi tulla.

 Alan ymmärtää, miksi talo täyttyy tavaroista. Hävittämien on melkein vaativampaa touhua, kuin uuden ostaminen. Ensin pitää tehdä päätös luopumisesta, sitten selvittää, miten tavaran voi hävittä ja vielä lopuksi toteuttaa se. Tiedoksi, en ole tämän blogin olemassaolon aikana koskaan kaivannut mitään minkä olen laittanut pois. Huippumyönteinen kokemus tuo Seiffi-palvelu.

Tilaa tuli oikeastaan hyvin 765721cm³ eli 0,77m³ tämä jo tosiaan näkyy pienessä vaatehuoneessa. Mutta kokonaisuus ei näytä hyvältä, taloon rantautui helmikuussa yksi pöytä, tuolinpääliset, kaksi kirjaa, kassillinen vanhoja kalentereita (alkaen vuodesta 1998), lentokone - kärkiväli noin 2m ja kaksi kuohuviinilasia.  Taistelu tavaroiden lisääntymistä vastaan jatkukoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti