4. helmikuuta 2017

4. Kirkasvalolamppu

Tämähän tosiaan on helppoa kuin heinänteko. Avaan vain vaatehuoneen oven, ojennan käteni ja katson, mitä "haaviin" jäi :D

Tämä kirkasvalolamppu on ollut minulla töissä lähes kymmenen vuoden ajan ja virkistänyt talvisina aamuina. Sitten se alkoi rikkoutua, osa muovisista pidikkeistä vain hajosi käsiin ja erilaiset jousisäädöt lopettivat toimintansa, Toinen lampuistakin paloi. Vähän väsyneen näköinen se kieltämättä onkin. Nyt kun työhuone pitää tyhjentää muuttoa varten, toin lampun kotiin jo syksyllä ja tietysti pistin sen piiloon vaatehuoneeseen ...
Ilmiselvä SER- poisheitto. Tilaa tulee loistavasti: 40cm x 35cm x 55cm

2 kommenttia:

  1. Nyt ollaankin jo kevätpuolella, joten odotellaan vaan aurinkoa niin ei tarvitse enää "tekoaurinkoa"
    Tämän päivän poisheitot löytyivät minullakin helposti, kun aloin siivota kodinhoitohuoneen yhtä yläkaappia. Sieltä lähti eri jäteastioihin muutama muovinen juomapullo, pari lasipulloa ja -purkkia, muutama muovikansi, yhteensä 10 tavaraa. Silti jäi purkkeja tulevia hillonkeittoja varten:-)
    Mutta sitten täytyy tunnustaa, että kaupunkireissulla mukaan tarttui yksi sininen, kukallinen huivi alennusmyynnistä. Vastineeksi laitan kirpparipussiin kaksi vanhaa huivia, joita ei ole tullut käytettyä. Tasapaino siis pysyy:-)

    VastaaPoista
  2. Jeps, tekoaurinkoa ei tarvita, mutta kummallisen harmaata on. Oikein kaipaa helmikuun heleitä, aurinkoisa hiihtokelejä.

    Sait paljon tavaraa pois. Olen sitä mieltä, että nuo erilaiset purnukat lisääntyvät ihan itsekseen, niitä kun on aina jemmassa yli oman tarpeen.

    Sininen kukallinen huivi kuulostaa kauniilta :) ja kokonaisuudessa olet reilusti voitonpuolella.

    Minäkin jatkoin poisheittoja eilen iltapäivällä, varastosta häipyi muovirasioita (niitä riittää) ja tapettirulla (tapetti on edellisen asunnon tapettia :)

    VastaaPoista