2. helmikuuta 2017

2. Kaksi Tempur -tyynyä

Tämän vuoden raivauskohteeksi pitää ottaa vaatehuone, jossa majailee kaikenlaista tavraa vaatteiden lisäksi. Naapureiden vesijohtoprojekti ulottuu tällekin puolelle (kotini on paritalon toinen pää), ja erityisesti vaatehuone on vesiputkien "tulilinjalla"  - se on pakko raivata ennenkuin sinne voi päästää ketään vierasta ihmistä. Apua.

Päällimmäisenä pinossa on kaksi vanhaa Tempur-tyynyä. En ole oikein tiennyt, miten ne hävitetään ja niinpä ne ovat vain olleet. Nyt Googlettamalla löysin helpon ratkaisun: Vanhat Tempur -tuotteet voidaan hävittää ympäristöystävällisesti polttamalla ja muuttamalla lämpöenergiaksi.  Mikä täällä Porissa pientalossa merkitsee, että ne voi laittaa ihan vaan roskiin, koska ne menevät nykyään Vaasaan poltettavaksi.

Tilaa tulee todella paljon: 17cm x 32cm x 50cm.

2 kommenttia:

  1. Jos ne tyynyt voi hävittää polttamalla, niin voisikohan niitä polttaa kotona takassa?

    Minäkin suuntasin vaatehuoneen puolelle, siellähän sitä hävitettävää löytyy. Onneksi meillä ei sentään naapurin putkimies tule sinne vierailulle :-)

    Kahdet ruskeat housut joutavat jo pois, toiset samettiset ja toiset farkkutyyppiset. Vähän olen kahden vaiheilla, menevätkö energiajätteeksi vai Konttiin.

    VastaaPoista
  2. Enpäs uskalla luvata, että takassa polttamalla voi niitä hävittää... saattaa olla, että ne vaativat aikas korkean lämpötilan palamiseen, ettet vain pilaa takkaa, kun tyyny sulaa ja jämähtää sinne ;)

    Jeps, olen oikeasti vähän kauhuissani tuosta putkimies asiasta - tämä on ensimmäinen askel ongelman ratkaisemiseksi.

    Vaatteiden kohdalla on todella vaikea päättää, menevätkö ne energiajätteeksi vai kirpparille. Kummasti sitä poisheitettävää vaatetta riittää....

    VastaaPoista