1. helmikuuta 2017

1. Kahdet sukset ja kolmet sauvat

No niin. Nyt tämä on taas ajnkohtaista, helmikuun siivoustalkoot.

Yksi asia, mitä olen kyllä heittänyt pois aikojen kuluessa on maine ja mammona ;=) Olen vuodesta 2009 pitänyt tätä blogia ja siivonnut huushollia, enkä ole osannut tehdä siitä bsinestä, kuten KonMari tai oikeammin Marie Kondo. Tässä Tarkan markan -blogissa on näppärä tiivistelmä KonMari ideasta. Aika lähellä tätä meikäläisen touhua - eikö totta?

Mutta asiaan. Alkutalvesta raivasin varastoa ja tein taas etkopoisheiton, sopinee? Kaksi paria suksia ja sauvoja siirtyi varastosta kierrätyskeskukseen. Ei hätää, tänne jäi 5 paria ihan käyttökelpoisia suksia ja kahdet puiset perinnesukset ... 60 -70 -luvulta.


Ovat siis jo kierrätyskeskuksessa ja tilaa tuli hyvin: noin 200cm x 25 cm x 30cm.

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva yllätys, kun googlaamalla sain osuman eli löysin taas tämän tutun blogin. Ihan sattumalta tämä tänään muistui mieleeni ja aion olla mukana ainakin jonkin verran.
    Ekan päivän poisheitto on kaksi pientä reppua. Toinen on musta nahkareppu, se on käsilaukkuna toiminut vuosien varrella monilla matkoilla. Se on ollut aivan erinomaisen turvallinen, kun siinä on vetoketju selän puolella. Eipä ole taskuvarkaat koskaan päässeet käsiksi. Se on kuitenkin aika kulunut ja uusikin on jo ostettu tilalle. Vastaavaa oli muuten vaikea löytää.
    Toinen reppu on aivan käyttämätön, se on jotakin kiiltävää ainetta ja se on tullut joskus jostakin kylkiäisenä (olisiko Yves Rocherilta?). Ei se ihan sovi tällaisen vanhemman rouvan tyyliin :-)
    Kulunut reppu taitaa joutaa ihan roskiin, "lurex"-reppu SPR:n Konttiin, jospa se kelpaisi jollekin bilehileelle diskoon :-)

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, tuttuja liikkeellä, tervetuloa! Toivotavasti saadaan hyviä poistoja ja runsaasti tilaa kotiin.

    Uskon, että musta reppusi on ollut kätevä ja hyvä, varmasti lurexrepulla on vielä tiedossa mielenkiintoinen elämä ;)

    VastaaPoista