10. helmikuuta 2017

10. Repputuoli tai tuolireppu

Jipii, vaatehuoneen lattia näkyvissä!
Täytyy myöntää, tämä on ollut yksi turhimmista ostoksistani. Joskus aikoja sitten, kun vielä kävimme lennokkikisoissa, ostin tämän yhdistelmän. Kerran korkeintaan kaksi on käytetty, ja epäkäytännölliseksi todettu. Saattaa olla, että se on ollut tuolla vaatehuoneen pohjalla yli 15 vuotta!
Se on ehjä ja puhdas; Konttipinoon, jospa jollakulla muulla olisi käyttöä sille. Laitetaan vielä kaupanpäälle työnantajan lahjoittama matkalukun sulkijavyö. Tilaa tulee 56cm x 36cm x 5cm

Osa1 Tietokoneen kierrätys Seiffi palvelulla.  https://seiffi.fi: palvulusta sain 4,90 euron hintaisen koodin , (tuli  myös sähköpostiin) Menin Puuvillaan, lähin Postin pakettiautomaatti. Näppäilin koodin, simsalbim, lokero avautui. Pistin muovipussissa olevan tietokoneen sinne ja ovi kiinni. Ei mitään osoitetta, ei koodeja, minne mahtaa mennä. :) Jatkuu....
Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onpa jännää seurata tietokoneesi matkaa. Helposti ainakin meni alkumatka:-)

    Tuollaisia tuolireppuja meillä on monta. Kaikki suunnistajat käyttävät sellaisia. Se on kyllä oikein kätevä, tavarat kulkevat repussa ja lähtöä tai tuloksia odotellessa siinä istuskellaan ja pelataan "jälkipeliä" eli vertaillaan reittivalintoja, pummeja ym. Varmaan tuolireppusi pääsee hyvään kotiin:-)

    Minun ensimmäinen poisheittoni tänään on 8,5 cm x 5,5 cm. Se on Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Posti toi nimittäin tänään uuden sellaisen. Yllättävän usein, kahden vuoden välein, se uusitaan.

    Pari muuta poisheittoa: kaksi joulutähteä on jo vähän surkean näköisiä. Saavat siis mennä, tänä vuonna on taas joulu:-). Ei vaan, nyt odotellaan hiihtolomaa ja sen jälkeen kesälomaa:-))

    VastaaPoista
  2. Niin meni, vähän tuli orpo olo...niin helposti se lähti :) Toisaalta Seiffi-prosessi oli hyvin mietitty ja tehty helpoksi.

    Toivottavasti, joku reipas urheilija löytää repun ja se saa oikean elämän ;)

    Mullakin on tuo Eurooppalainen sairaanhoitokortti, kummasti se pieni läpyskä lisää turvallisuuden tunnetta matkoilla.

    Jeps, perjantaina heitellään pölyjä ja roskia pois. Mulla oli erikoinen poisheitto, pesin pyykinpesukoneen (tyhjä,95 astetta) toivon, että pinttynyt lika lähtipois.

    Lomaa odotellessa :)

    VastaaPoista