5. helmikuuta 2017

5. Kaksi tietokonelaukkua

Seuraavana vaatehuoneen pinosta esiin tulevat kaksi tietokonelaukkua. Vanhoja työlaukkuja, ei muuta kerrottavaa. Tai oikeastaan, tuosta päälimmäisestä yksi kolleega sanoi: "Oi kuinka hieno, saako työnantajalta tuollaisia?" Ei, ei saanut, ihan omilla rahoilla on molemmat hankittu :)
Kuluneita ja risoja. Sekaroskiin, arkisemmin roskikseen. Tilaa mainiosti: 45cm x 24cm x 36cm.

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis tuo päällimmäinen laukku, mutta eipä ne ikuisuutta kestä.

    Keittiön kaapista heitin tänään pois 5 keittokirjaa. Tai ei niitä oikeastaan voi keittokirjoiksi sanoa, aika pieniä kirjoja ja vanhojakin. En muista niistä mitään tehneeni tuskin koskaan. On salaattikirja, kalaruokakirja, kasvisruokakirja ja pari muuta. Kokeilen, jos Konttiin kelpaisivat. Useita ruokaohjekirjoja kaappiin vielä jäi ja netistähän sitä nykyisin löytää vaikka mitä ohjeita. Mutta vanhasta Kotiruoka-keittokirjasta en luovu :-)

    Kyllä tänäänkin olisi muuten keinovaloa tarvittu, kun pilvistä oli koko päivän:-)

    VastaaPoista
  2. Monenlaisa ruokakirjoja :) Keittokirjasia kertyy, ja usein kuvittelee, että jotain resptiä kokeilisi. Minullakin olisi pino resptejä, joita olen kerännyt lehdistä, ne voisi käydä läpi...josko "pääsen pois tuolta vaatehuoneesta" :D

    Luulisi, että ne kelpaavat Kontiin, onhan sitä aina kiva ottaa uusi reseptikirja ja lukea sitä, jos vielä edullisesti saa.

    Joo, kai tämä nyt sitä ilmastomuutosta on :(

    Aurinkoa ensi viikkoon!

    VastaaPoista