16. helmikuuta 2017

16. Juustokupu

Totta vaatehuoneessa on juustokupu säilytyksessä. Ihastuin joskus tähän Koziolin SINISEEN juustokupuun. Muuten hyvä, mutta ei mahtunut meidän jääkaappiin.
Laitan Konttipinoon, toivottavasti se joskus mahtuu jonkun jääkaappiin. Tilaa tulee mainiosti 25cm x 25cm x 14cm

OSA 4. Päätösjakso aiheesta tietokoneen kierrätys Seiffi -palavelulla. Eilen tuli Tuhoustodistus tietokoneen tiedoista ja viesti, että kone jatkaa matkaansa kierrätykseen. Täytyy kehua, olipa hyvä palvelu, kaikki pelasi ihan just niinkuin luvattiin, Ja kaikki tämä 4,90€. Kiitos Hanna vinkistä!

2 kommenttia:

  1. Onpa juhlallista lukea, että tietokoneesi maallinen vaellus on päättynyt. Hienoa, että kaikki meni niin sujuvasti. Toivottavasti mainostavat palvelua, että muutkin huomaavat sitä käyttää.

    Minäkin löysin vaatehuoneesta päivän poiston, mutta se on ihan perinteisesti vaatetta. Minulla ei löydy juustokupua vaatehuoneesta, vaikka sieltä monenlaista tavaraa löytyykin :-)
    Sininen villatakki, jossa on ruutuja edessä ja musta pusero löysivät tiensä Kontin pussiin. Ja vielä jää paljon poistettavia vaatteita. Mietin juuri esim. sitä, että kuinka monta t-paitaa tarvitsen ja käytän. Aika monta on sellaista, joita ei tule käytettyä enää. Niistä saa vielä useita poistoja.

    VastaaPoista
  2. Totta tuo tietokoneen poisheitoo oli niin loistojuttu. Kerrankin joku asia toimi ihan ilman sotkuja!

    Vaatepoistoihin minunkin pitäisi päästä, mutta vaatehuone on pullollaan muuta tavaraa :) Paljon tulee säilytettyä sellaisia vaatteita, joista ei pidä ja joita ei käytä, mutta säilyttää....

    VastaaPoista