28. helmikuuta 2018

28. Soju - riisiviina

Perinteisesti helmikuun päättymistä on juhlistettu pullollisella. Kuluvan helmikuun ajan seurattu Korean olympialaisia, tuli mieleeni, että onhan täälläkin jotain korealaista. Poisheittona on Etelä-Korealaisen viinabrändin Soju - niinkuin voit lukea pullon kyljestä.
Tämä pullollinen on hienoa riisiviinaa. (Jep, on maistettu ja maku on verrattavissa vodkaan.) Juoma on tullut meille tuliaisena. Mukana oli myös Korealaisen päivittäistavarakaupan mainos. Muuten, huomaathan taas kevätauringon pilkahduksen, vaikka on kovin talvinen ilma, kyllä tässä kovaa vauhtia mennään kohti kesää ja lämpöä.

Pullon tyhjensin viemäriin, pullo muoviroskiin, mainos paperiroskiin. Tilaa tulee niukasti: 24cm x 7cm x 7cm

No, miten meni?
No, ainakin tilaa tuli: 388916 cm³ eli 0,39m³

Vuosi toisensa jälkeen hämmästyttää tämä tavaroiden määrä ja se mysteeri, että tavarat ei edes tunnu vähenevän. Mielestäni en enää hanki yhtään mitään, käsittämätön yhtälö. Tässä helmikuussa taloon ei tullut kuin yksi suksivoidepurkki, voitonpuolelle siis jäin. Sen tämä blogi on minulle opettanut, että tavaroiden hankintaa pitää tarkkaan harkita. Lenkkareita voi hankkia mielinmäärin, ne kuluvat käytössä, mutta koriste-esineet, niistä näpit irti. Niitä tulee ja menee ja kirpparit pullistelevat kauniita esineitä :)

Kiitokset lukijoille, ilman lukuisia käyntejänne, en varmaankaan tätä blogia kirjoittelisi. Superkiitokset jälleen teille Hanna ja Raija, omilla siivouskommenteilla toitte elämää tähän projektiin.

Siivous jatkuu, mutta nähdäänkö ensivuonna, se nähdään 1.2.2019

2 kommenttia:

  1. Jatketaan taas vuoden paasta. :) Iski tyokiireet loppukuukaudelle ja jai poisheittely kiireiden alle.

    Mun viimeine "poisheitto" tapahtui omasta kropasta, 5cm rasvaa vyotarolta alkuvuoden aikana! Hyva mina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea poisheitto!

      Ensivuonna tosiaan nähdään, nähdäänkö!

      Mutta kaikille tiedoksi kaikki vuoden 2018 poisheitot on toteutettu ja tavarat häipyneet täältä! :)

      Poista