15. helmikuuta 2018

15. Viinipullonkorkki

Pienen pieni poisheitto torstaille.

Tämä sympaattinen Hannu Hanhi on kotoisin Sveanmaalta. Olin Ruotsissa opettajanvaihdossa 1996 (noin). Siltä matkalta tämä viinipullonkorkki, joka vaikuttaa niin ruotsalaiselta.
Myöhemmin viinipulloihin tuli kierrekorkit, sitten viini "muutti" pahvilaatikkoon ja lopulta tultiin tilanteesen, etten enää oikeastaan juo viiniä. Korkki on siis tarpeeton. 

Voisiko tämän laittaa SPR-pinoon, kait joku vielä juo viiniä? Korkki on aivan käyttämätön. Tilaa tulee niukasti: 7cm x 4cm x 4cm

6 kommenttia:

  1. Onpa hauska hanhi! Siinä se hautoo kultamunia😊
    Minulta jäi eilinen poisheitto väliin joten tänään siis kaksi: oikean jalan ja vasemman jalan kenkä. Vaatehuoneesta löytyi vanhan talvikengät, jotka olen jo ajat sitten hylännyt mutta siellä ne vaan nurkassa nököttivat. Nyt saavat mennä molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😄 mainio poisheitto. Luovuus senkun kehittyy. Minunkin pitäisi ehtiä kenkäosastolle.

      Hyvä Krista! Jännä kisa.🏆🎿

      Poista
    2. Hannakin menee valilla sielta mista aita on matalin! ;) olisi pitanyt heittaa ne sukat paiva kerrallaan pois.. :D

      Poista
  2. Ma heitin tanaan bitteja taivaan tuuliin, siivosin puhelimesta varmaan lahemmas 500 kuvaa pois. Kuvat ovat kuitenkin sailossa jo muuallakin, turhaan siella hidastivat puhelimen toimintaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä työ, puhelimeen kertyy kuvia. Nuo bittien poisheitot on kummallinen juttu. Tulee hyvä mieli, kun on tilaa on jossain mutta konkreettista tilaa ei tuu. 😱

      Poista
  3. Tuo erilaisten tiedostojen, sähköpostien ym siivoaminen olisi kyllä tarpeellista minullekin. Kaikenlaista kertyy ja sitten tarpeellisia on hankala löytää.

    VastaaPoista