2. helmikuuta 2018

2. Vaaka

Kodinhoitohuoneen uumenista löytyy kaikkea, oh'hoijaa. Tässä poisheitossa lähtee vaaka vuodelta miekka ja kypärä. Olen sen hankkinut ensimäiseen omaan kotiini, tämän tarkempia vuosia ei tällä kertaa.
Sen se on näköinenkin, vanha, kulunut ja kamala. En vain ole malttanut laittaa pois, se kun näyttää kaksi kiloa liian vähän, aina joissain tilanteissa voi virkistää mieltään ja käydä tällä..... ;) Uusi hieno digitaalinen vaaka on ollut talossa jo vaikka kuinka kauan ja se antaa grammalleen oikean lukeman.

Vaaka on niin ruosteinen kapistus, että lattian suojana, sen alla on ollut joku lehti, nyt sieltä löytyi Alkon hinnasto syksyltä 2009.  Hintavertailua: Karhu IV 0,33l  1,84€ / 2018 2,16€, Black Tower Classic Riesling 8,49€ / 2018 9,90 ja Koskenkorva Viina 32% 0,5l 10.69€ / 2018 9,90 € Alkoholin hintakehitys yhdeksässä vuodessa on ihan mielenkiintoista ja yllättävää.

Mutta asiaan, vaaka menee rautaromuksi kierrätyskeskukseen ja hinnasto paperiroskiin, tilaa tulee 5cm x 26cm x 26cm. Ihanaa pääsenpä tuostakin ryjästä.

2 kommenttia:

  1. Onpa tutun näköinen vaaka. Tuollainen löytyy meiltäkin autotallin nurkasta. Siispä peesaan ja se saa nyt lähteä.
    Ilta sujui mukavasti Eino Grönin musikaalin parissa ja samalla arkiset työasiat tuli heitettyä pois mielestä.
    Ja kun vielä presidentillinen vauvakin syntyi, ilta oli täydellinen😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, luulin, että olen ainoa kenellä on noin vanha vaaka. Niiden aikakausi sitten päättyy nyt. Muistamme aina, että samana päivänä syntyi historiallinen vauva :)

      Poista