9. helmikuuta 2018

9. Punainen laukku

Jep, kosmetiikaosastolta siivousosastolle ja komeron naulakosta napataan punainen laukku. Peräisin kaupungista nimeltä Hobbs, viime vuosituhannelta v.1983. Laukkussa on säilöttynä vanhoja kengännauhoja??

Meinasin ensin laittaa koko hoidon sekaroskiin, tarkemmin katsottuna laukku on ihan OK, se siis SPR Kontti -pinoon ja sisältö roskiin.

Tilaa tulee aika vähän.16cm x 15cm x 29cm

Ihanaa perjantai ja kelvolliset ulkoilukelit viikonlopuksi luvassa!

4 kommenttia:

  1. Viikonlopun aluksi on siivottu, pitkästä aikaa. Pois on heitetty pölyä, likaa, vanhoja lehtiä ja niiden lisäksi keittiön kaapista löytynyt vanhan kahvinkeittimen laskikannu. Keitin on hävitetty jo vuosia sitten mutta kannun olen laittanut talteen. Se kuitenkaan sovi nykyiseen keittimeen joten joutaa pois. Mutta meneekö se Konttiin vai kierrätyskeskukseen vai sekaroskiin?
    Mukavaa viikonloppua sekä ladulle että kisakatsomoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkerasti olet siivonnut :) En osaa auttaa päätöksenteossa, olen nähnyt lasisia kahvinkeittimen kannuja sekä Kontissa että kierrätyskeskuksessa ja jos sen haluaa ihan vaan hävittää niin se kuuluu tosiaan roskiin :)

      Kiitos samoin. Joo, kiersin jo tänään Katinkurunlenkin kuudesti, minuun on iskenyt joku pitkänmatkanhiihtohimo :D

      Poista
  2. Ajan ollessa liian rajallinen menen taas sielta mista aita on matala! :D

    Poydalla pyorineet jasenmaksushekit muuttivat muotoaan rahaksi seuran tilille kun vihdoin kavaisin automaatilla. Tyhjaa tilaa poydalle ja rahat sinne minne kuuluvatkin. Ja kylla, shekeilla ne jasenmaksut taallapain maailmaa maksetaan... tv. rahastonhoitaja joka ikavoi suomen pankkeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä mestari löytämään aidasta matalan kohdan. :)

      On kieltämättä vanhanaikaisen tuntuista, että rahaliikenettä hoidetaan shekeillä. Täällä taitaa käteinen pian hävitä kokonaan.

      Hyvää alkavaa viikonloppua sinne pitkälle!

      Poista