4. helmikuuta 2018

4. skike V07 - kesämaastohiihtosukset

Kesken parhaan hiihtokauden on aika myöntää, että näitä ei enää tarvita ja tämä on ollut todellinen virheostos. Rehellisesti, olen niin oudon näköinen hiihtäessäni kesällä pyörätiellä tai maastossa - en kestä ihmisten tuijotusta. En ole käyttänyt kapistuksia vuosiin.
Ohjekirja ja kaikki tallella.  Lainaus ohjekirjasta: "Sikkaaminen on uusi maastohiihtoa mukaileva harrastus, joka yhdistää täydellisesti urheilun ja hauskanpidon" (toim. huom. Yleisöllä on hauskaa, ei sikkaajalla :)

Miten nämä kuuluu poistaa? Enpä usko, että Kontiin kelpaa, ehkä on viisainta viedä suoraan kierrätyskeskukseen. Mutta tilaa tulee: 66cm x 29cm x 37cm

Pakkanen kun vähän laskee, niin eikun hiihtämään ihan vaan luistelusuksilla! Testaan uusinta luistovoidehankintaani Vauhti UF LDR - pitäs päästä lujaa 😊

8 kommenttia:

  1. Onpa hurjan näköiset vempaimet! Minä en osaisi kyllä noita käyttää mutta kyllä niillekin varmaan joku innokas kesähiihtäjä löytyy.
    Minulla on hiihdot jääneet tänä talvena tosi vähiin, syynä lumenpuute, työkiireet, huono sää, muut harrastukset ja laiskuus. Noormarkussa olen ollut kerran ja vähän Isomäessä. Mutta hiihtolomaa tässä jo odotellaan....
    Tänään olisi ollut varmaan hieno hiihtosää, mutta oli kyläreissu pääkaupunkiseudulla.
    Siispä piti keksiä nopea poisheitto ja se löytyikin helposti: joulutähti. Aikansa kutakin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja sitten ne vielä ovat sellaiset yhdenkoon - vempaimet, niin mun lenkkarit oli inan liian pienet mukavaan "hiihtoon". Pois lähtevät, toivottavasti joku innostuu kokeilemaan :)

      Mulla kun tätä aikaa on, olen jo tähän menessä hiihtänyt lähes 200km!!!!

      Kyllä jo joulutäden on aika poistuakin. Hyvää alkavaa työviikkoa!

      Poista
    2. Näytin niiden kuvaa puolisolleni ja kysyin, olisiko hän kiinnostunut niistä ja ensin vähän olikin mutta sitten tuumasi, että onhan hänellä rullaluistimet ja voi taas pitkästä aikaa ottaa ne esille keväällä.

      Poista
    3. Kiitos ajatuksesta, eiköhän ne jonnekin tästä päädy :)
      Niinpä, voisi itsekin taas kokeilla rullaluistelua.

      Poista
  2. haha, en muistanutkaan koko kesasuksia! :D

    Ma tein tanaan helpon poisheiton.. suomivieraiden jalkeen jai maitoa jaakaappiin. En halunnut heittaa sita pois mut en toisaalta edelleenkaan juo maitoa, niinpa paatin heittaa maidon tanaan pois lettutaikinan muodossa. Nam, letuista tuli hyvia, maitoa ei mennyt roskiin ja SuperBowl peli oli pitka kuin nalkavuosi :D Go Eagles!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ittelles, enpä olisi uskonut, että sinäkin joskus katsot nälkävuodenpituista SuperBowl peliä! :D

      Maukas poisheitto, rupesi ihan tekeen lättyjä mieli. Tänään on kyllä Runebergin päivä - leipoisiko torttuja?

      Poista
    2. moi, mitä kokoa nuo ovat, mihin hintaan myyt pois, onnisuuko lähetys postin kautta, kiitos
      jhra(at)suomi24.fi

      Poista
    3. Hei jhra(at)suomi24.fi!

      Pahoittelen, luin kysymyksesi vasta nyt. 12. huhtikuuta Skiket kyllä olivat jo kierrätyskeskuksessa, että tilaisuus meni sikälikin ohi.

      Kiitos mielenkiinnosta, toivottavasti löydät vastaavat jostain. Kamalat ne oli käyttää :)

      Poista