3. helmikuuta 2018

3. Pokkareita 15 kpl

Tämän lauantain harkittu poisheitto on pino pokkareita. Siivosin pokkarihyllyn ja totesin, että osa on luettu "loppuun", en enää lue uudelleen ja osa oli niin tylsiä, että joutavat pois.

Samalla lähtevät viime helmikuussa tänne lainaan tulleet Rosa Liksom: Hytti nro 6 ja Laura Lindstet Oneiron. Finlandia voittajia parin vuoden takaa, kiersivät tätä kautta kohti Konttia. Toinen jäi kesken - minussa on varmaan jotain vikaa, kun ei vaan innostanut :)

Konttiin ja tylsimmät paperiroskiin. Tilaa tulee kohtuullisesti 42cm x 11cm x 18cm ja finlandiat 6cm x 22cm x 15cm.

4 kommenttia:

  1. Minultakin Oneiron jäi kesken, mutta ehkä sillekin vielä löytyy joku ymmärtäjä Kontista 📚
    Tänä aamuna tyhjensin pakastimesta vadelmia. Pari purkkia tein vadelmahilloa laskiaispullia varten ja muutaman rasian pakkasin kylmälaukkuun lapsenlapsille viemisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Oneiron jäi minultakin kesken, vaikka lähtökohtaisesti pidin sen juonta mielenkiintoisena, mutta jotenkin se toteutus jäi ontumaan. Toivotaan, että joku vielä ilostuu saadessaan sen.

      Vadelmahillo, nam. Tein samaa eilen. Ja nyt odottelen, että tulisi hetkeksi kunnon pakkaset, niin saisi sulatettua pakkasen. ;)

      Poista
  2. jaaha, ehka tana vuonna pitaisi taas lahtea mukaan! :D

    Aloitan kanssa etkoilulla, "heitin pois" tarkemmin ottaen lahetin hyvantekevaisyyteen hiuksistani 20cm muutama kuukausi takaperin. Mielta lammittava poisheitto! :)

    Saapi nahda mita tanaan kotoa loytaisi siivottavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska tavata :) Tervetuloa mukaan!

      Tuo hiushyväntekeväisyys -juttu, on varmasti yksi parhaista poisheitoista tässä blogissa. Hyvä sinä!

      Poista