9. helmikuuta 2019

9. Puhelinluettelot

Sateisen lauantain helppo poisheitto. Pino puhelinluetteloita lähtee paperinkierrätykseen. Siitä(kin) alkaa olla aikaa, kun vuosittain ilmestyi uusi puheinluettelo. Pinossa on vuodelta 2016 - Satakunnan keltaiset sivut, viimeiset rippeet puhelinluettelosta. Pari Jätevaakkua menee samassa poistossa - ja oikeesti yksi lipaston laatikko tyhjeni muuhun käyttöön :)
Tilaa tulee 29cm x 10cm x 21cm ja edelleen työhuoneessa.

3 kommenttia:

  1. En muista että meillä olisi enää ollut puhelinluetteloa pitkään aikaan. Olisikohan ne olleet jostakin haettava?

    Eilen jäi poisheitto tekemättä tai oikeastaan kirjaamatta kun illalla tuli suruviesti erään iäkkään sukulaistädin poismenosta ja ilta meni sitä ihmetellessä.

    Vaatehuoneesta olen kasannut poisheitettäväksi Konttiin 7 puseroa ja kaksi hametta, kaikki sellaisia joita en ole käyttänyt pariin vuoteen. Eiköhän tällä kuitata eilinen poisheitto:-)

    Olin kovasti odottanut viikonloppua että ehtisi mennä hiihtämään mutta enpä viitsinyt sinne vesisateessa lähteä. Kotikatukin oli niin upottavassa lumiloskassa ettei meinannut autolla päästä minnekään. Ja sitten kun tuli traktori sitä putsaamaan ja teki vallit pihan kohdalle, oli raskaat lumityöt.
    Mutta hienoa kun nyt pääsee autolla ajamaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osanottoni. Suruviestit aina pysähdyttävät, vaikka olisi iäkäskin henkilö, se on niin lopullista.

      Poista
    2. Tänne tuli viimeiset luettelot jaettuna postilaatikkoon, yllättäen ja pyytämättä. Vasta nyt ryhdistäydyin ja pistin ne pois.

      Hyvin kuittautuu. Tota vaatetta piisaa, jostain kumman syystä.

      Jep, hiihtokelit meni. Lumenluonnistakin tuli raskasta loskanluontia, no kuntoilua sekin. :)

      Poista