6. helmikuuta 2019

6. Arabian vuoka

Joo, tämä oikeasti on Arabian vuoka. Pohjassa on logo ja kaikki, uunin kestävä. Mutta kuten todettu laatikossa, jota edelleen tyhjennän on sellaisia tavaroita, joita en kaipaa. Konttipinoon siis.
Tilaakin tulee: 25cm x 25cm x 9cm

Kummallinen tavara, siihen ei liity mitään muistoja. Olen ottanut sen, kun en kehdannut kieltäytyäkkään.... PAINAVA laatikko muuten on nyt tyhjä. Yhden tavaran jätin, sellainen marmorinen alusta, saattan sitä käyttää kesäkeittiössä ehkä, kenties.

Päivän lumityöt tehty.

5 kommenttia:

  1. Nuo Arabian vuoat voivat olla ihan keräilyharvinaisuuksia, löytää varmaan uuden omistajan Kontista.
    Eilen mainitsin, että komppaan muki-ideaa. Niin siinä sitten kävikin, että aamulla kun tyhjensin tiskikonetta, yksi muki oli tiskin aikana mennyt rikki eli korva oli lähtenyt irti. Ei se kolahtanut mihinkään mutta ehkä siinä oli joku jännitys joka sitten rikkoi mukin. Siitä tuli suunnitelematon poisheitto.
    Illalla vielä poltin takassa tulta ja siinä meni mukana vanha risainen rottinkinen paperikori.
    Lämmitti mukavasti😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saattaa olla, mutta päätin, että annan ne mahdolliset eurot hyväntekeväisyyteen.

      Sattuipa kummasti, ihan kuin muki olisi jotenkin suuttunut.... alan olla ihan höperö. :D Takkatuli on näillä keleillä kyllä ihana, mutta niin on hiihtäminenkin, kyllä on hyvät ladut!

      Poista
  2. Jos oikein muistan, niin äidillä oli tuollainen vuoka, vähän isompi. Makaronilaatikko oli oikein hyvää, silakkalaatikko ei niinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tämä taisi olla aika tavallinen astia aikoinaan.

      Jos oikein ymmärrän, herkkuruuat ovat säilyneet ruokalistallasi... pitäisi kyllä joskus kokeilla tehdä oikein hyvää silakkalaatikkoa - tai edes janssonin kiusausta.

      Poista
  3. Janssonin kiusaus onkin hyvää :)

    VastaaPoista