18. helmikuuta 2019

18. Radio - kasetti - soitin

Varaston aarteita, toimimaton radio - kasetti - soitin. Näitä löytyy, vaikka olen ollut vuosittain varma, että talossa ei enää ole SERriä. Mahtaako ne lisääntyä itsekseen?
Samalla lähtee rikkinäinen lady-shave. Vuoden 2019 SER roskat on kerätty, kierrätyskeskukseen. Tilaa tulee 52cm x 12cm x 13cm. Kaupan päälle vielä läjä käytettyjä paristoja. 

Menisikö katsomaan, jos Katinkurussa kuitenkin pääsisi hiihtämään? Hyvää lomaviikkoa lomalaisille ja muille muuten vaan mukavaa aikaa!

Edit.18.2 klo 15.14 Ihme paikka tuo Katikuru, siellä pääsi hyvin hiihtämään ja ladut oli komeassa kunnossa. Kiitos Porin kaupungille!

Edit. 22.2. ko 20.10 Radio - Kasetti - soittimelle löytyikin ottaja. - purkuun menee kuitenkin.

6 kommenttia:

  1. Oikein kahden kasettimen soitin. Nauhoitus onnistui kasetilta toiselle :).

    Viikonloppuna tuli opeteltua vapaan tyylin hiihtoa, kuokkaa. Vain yksi kaatuminen, eikä edes mustelmia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli yx kriteeri ostettaessa. Huom.ei ollut vielä CD - levyn paikkaa. Aika vanha.

      Hyvä, siitä se alkaa.🎿 Kaatuminen on taitolaji - pyllähdin kans tänään, en ladulla, vaan auton vieressä. Kaikki luut edelleen ehjänä. 😊

      Poista
    2. tuolla soittimella on nauhoitettu kasetti jos toinenkin seka kasetilta toiselle etta radiosta kasetille. Toivottu ettei radiojuontaja ala puhua ennenkuin biisi on kokonaan loppu. Ei nykypaivan teinit sellaisesta enaa tiedakkaan. :D Jos olisin suomessa niin voisin tahan poisheittoon liittyen kayda kasetteja lapi, tiedan etta sellaisia siella on.. ja pois ne joutaisivat. Voisinkin antaa Aidille koordinaatit joku kerta. :)

      Poista
    3. Joo, ja teinin kiukkukohtaus oli lähellä 😅

      Sopii, noita poistoja kun voi tehdä omaan tahtiin...

      Poista
  2. Viikonlopun reissun takia jäi poisheitot tekemättä. Mutta arkiset työasiat tuli heitettyä pois mielestä kun oli monennlaista ohjelmaa: teatteria, lapsenlapsia, kummitytön vanhojentansseja ja muuta mukavaa.

    Minulla on vielä kaksi tuollaista toimivaa kasettisoitin-radio-cd-soitinta, toinen kotona ja toinen mökillä. Kasetteja en ole soittanut mutta radio kuuluu vielä ihan mainiosti. Ihmeesti ovat pysyneet kunnossa, vaikka ovat vanhoja lasten soittimia.

    Tänään heitin pois kevätesikon. Se kesti noin kaksi viikkoa. Toi mukavasti kevään tuntua mutta oli aika lyhytikäinen. Jätepaperia tuli myös heitettyä pois aika reilusti.

    Miten hiihto onnistui? Pitäisikö vielä lähteä huomenna Isomäkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on varastossa samanlainen toimiva, jopa käytän sitä.

      Mä olen kokonaan unohtanut kevätesikot, taidan ostaa sellaisen, vähän valoa, kun aurinkoa ei oikein näy. ⛅

      Oikein yllätyin, kuinka hyvä latu ja keli oli. Mulla oli sekä sukset että nastalenkkarit mukana ja päätin vasta Katinkurussa mitä tein. Kannattaa lähteä.👍😊

      Poista