4. helmikuuta 2019

4. Kolme teräskattilaa

Kolme teräskattilaa  (5l, 2l ja 1,5l) ajalta ennen induktioliettä. En usko, että löydän niille mitään käyttöä. Pitänee viedä ne kierrätyskeskukseen? En nyt ensihätään muutakaan keksi. - Tossa viiden litran kattilassa on kyllä keitelty monet maukkaat keitot.
Tilaa tulee seuraavsti:26cm x 26cm x 24cm

Edit: 5.2. Hannan vinkistä vienkin nämä Konttiin, jos joku ei ennen pyydä omakseen. Kattilat ovat hyväkuntoisia. - Induktioliedestä en muuten luopuisi, niin kätevä ja nopea se on.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihan hyvännäköisiä kattiloita, niille löytyisi varmaan ottajia Kontistakin. Eipä nuo teräskattilat miksikään mene, minullakin on varmaan yli 30 vuotta vanhoja. Induktioliettä ei ole tullut hankittua kun vanha liesi toimii vielä ihan hyvin.
    Vaatekaappiani aloin taas penkoa ja nytbpäätin lopulta hävittää vuodelta 1987 olevan äitiysmekon! Se on ollut pyhämekko ja päällä vain pari kertaa. Se on oikein hyvää ja kaunista sinikirjavaa kangasta ja olen sitä säästänyt sitä varten että siitä kankaasta voisi tehdä joskus jotakin.
    Mutta nyt se saa mennä😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika upean rohkeen poisheiton meinaat tehdä. Silmissäni näen kauniin kankaan. Mitäs jos kuitenkin leikkaat isot palat siitä mekosta, odottamaan. Kankaasta tulis varmaan hieno kangaskassinvuori esim. :)

      Poista