28. helmikuuta 2020

28. Paperinuket

Se on nyt leikin loppu! Ei vainkaan, kait sitä voisi yrittää säilyttää hippusen leikkimieltä. Paperinukeilla leikkiminen sensijaan on loppunut jo kauan sitten. En oikein tiedä, mihin näitä säästän / mitä näille teksin, niinpä laitan pois.
Samalla menee kaksi kaunista suklaarasiaa. Tilaa tulee aika vähän 24cm x 46cm x 7cm. Kaselin tuossa huuto.netin paperinukketarjontaa, koska nämä ovat leikattu ja niillä on leikitty, eivät ne ole edes keräilijän aarre. Roskiin. (Pala lapsuutta yhyy 😥)

Tämä olisi viimeinen postaus, jos olisi normivuosi. Huomenna tulee vielä yksi karkauspäivän kunniaksi - pitääpä vähän miettiä olisiko mitään hamekangasmahdollisuuksia 😜

5 kommenttia:

  1. Mun paperinuket päätyivät saunan pesään. Niillä oli kyl niin leikitty. Isosisko oli piirtänyt ja liimannut uudet jalkaterät ja kämmenet kun alkuperäiset osat oli leikissä kuluneet.

    Toi tummahiuksinen näyttää tosi tutulta olisikohan mulla ollut samanlainen. Kokoelmassani oli myös isosiskolta perityt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä tuhonnut näitä, enkä myöskään tutkinut tarkalleen, leikittely on ja kovinta oli uusien vaatteiden piirtäminen ja leikkaaminen.

      Todennäköisesti, on samoja nukkeja, ajattele, niillä oli kaikilla nimikin 😊

      Poista
  2. Ma itseasiassa voisin ottaa paperinuket vaatteineen! :) Olen monesti kaivannut kunno paperinukkeja joiden avulla opettaa vaatteita ja ruumiinosia mun pienille Suomikoululaisille. :) Etta jos eivat viela menneet roskiin niin tuo tanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, tosin täältä taitaa vielä löytyä 30 vuotta nuorempia. Katson niistä nyt ensin. Mutta paperinukkeja tulee, ne on kevyitä. 🤸

      Edelleen toisen roska on toisen aarre. 😄

      Poista