27. helmikuuta 2020

27. Karvalakki

Moro, vaatehuoneesta löytyy. Ihmettelin, mikä pahvilaatikko tuolla ylähyllyllä on? Siellä oli kaksi lakkia. Kuvassa oleva on upea ja lämmin, kupu ja läpät aitoa supia.  Hyvä perinteinen Nikita - malli, jonka läpät voi sulkea.  Hattu ajalta, jolloin täällä Lounais-Suomessa oli vielä kovia pakkasia.
Tilaa vaatehuoneeseen tulee pahvilaatikollinen: 37cm x 30cm x 11cm. Taitaa olla niin, että nämä menevät sekaroskiin, ovat kuluneita ja vanhoja. Aurinkoista torstaita! 😀

PS.1
Lumiat hävitetty, Seiffi - palvelusta saapui tuhoustodistus: Onneksi olkoon, laitteesi sisältämä data on nyt onnellisesti tuhottu! ... Laitteesi sisältämät materiaalit käsitellään Suomessa ja kierrätetään teollisuuden uudelleenkäyttöön. Esimerkiksi kannettavan tietokoneen materiaaleista jopa 99% voidaan uudelleen käyttää. Kiitos, kun kierrätät!

PS.2
Hame on myös päässyt perille. Hyvin kävi, kesäjuhlahame mielytti vastaanottajaa ja jäi sinne. Eilen saapui veikeä postikortti, joka alkoi sanoilla: Kiitos hauskasta ja tosi yllättävästä paketista! ... 🌻

2 kommenttia:

  1. Enko ma voikin osallistua jossain maarin tuohon seiffi -poisheittoon? Kun samalla lahtee suomen kodista vanha lappari poistoon! :) Kiitos vaan avusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps,voit. Hoidan asian, se on kyllä kätevä tapa tuhota läppäreitä. Lisää tällaisia palveluita. 👍

      Poista