14. helmikuuta 2021

Kiitos kuluneista vuosista!

Tässä tulee tämän blogin viimeinen postaus. Viime helmikuun lopussa päätin, että lopetan, nyt olen seurannut tuleeko mitään vieroitusoireita - ei ole tullut.

Mitäkö olen tehnyt?

Vihdoin ostin ompelukoneen ja vanha Singer, poisheitto vuodelta 2019 :), on vielä matkalla kohti kierrätyskeskusta. Kevään aikana hoituu.

Vuoden 2020 aikana aloitin tavaroiden myynnin poisheittelyn sijaan, mielestäni ihan hyvällä menestyksellä. Tässä muutamia vinkkejä.

Vähänkäytetty.fi ottaa myyntiin vaatteita. Vaatteet kuvataan ja kirjataan Vähänkäytetty,fi palveluun. Hyväksyvät vaatteet ja saan postituskoodin. Postitan vaatteet ja ne tulevat myyntiin nettisivustolle. Yllättävän iso osa menee kaupaksi. T-paitoja taitaa olla maailma täynnä, ne ei käy kaupaksi, ehkä joku Marimekko voisi tulla myydyksi. Parasta tässä palvelussa on se, että ylijäämä vaatteet voi lahjoittaa Vähänkäytetty.fi:n kautta hyväntekeväisyyteen. Eli pääsen niistä eroon.

Vuoden aikana olen postittanut 5 banaanilaatikollista vaatteita! 

Nostalgiamarket.fi on myös mukava tapa myydä astioita yms. tavaroita. Viet vain tavarat Nostalgiamarketin toimitiloihin ja he hoitavat loput ja rahat tulevat aikanaan tilille. Yllättävän hyvin sielläkin tavarat tulevat myydyksi. Kaupanpääliseksi tulee jännitystä elämään, onhan kyse avoimesta huutokaupasta.

Uusin valloitukseni on Tori.fi jos on hyvä myyntiartikkeli se menee kaupaksi nopeasti. Perinteisen hiihdon sukset ja monot löysivät uuden omistajan alle tunnissa. Kun tuli tämä talvi tänne länteenkin, niin kysyntää oli. Ajatukseni on jatkossa myydä siellä muutakin. 

Näitä kaikia nettipalveluita yhdistää se, että pitää ja kannattaa kirjautua käyttäjäksi. Ota kuvat, niistä kohdista, mistä itse kaipaisi vastaavassa tilanteessa kuvaa. Hinnoittelussa on viisasta pysyä realistisena, jos kerran myyt käytettyä, vaikkakin hyväkuntoista, hinnan pitää olla sopiva, ts. aika matala. 

Yksi parhaista myyntikanavista on puskaradio, rupeat vain puhumaan jossain, että tarvitsisiko joku tavaraa x, sellainen olisi myynnissä. Tosi usein ostaja löytyy, ilman suurempaa vaivannäköä - ihan siis vanhanaikaisesti puhumalla. Toinen varteenotettava tavaroiden poistoväylä on roskis, jokun on jotain tavaraa laitettava roskiinkin, pois kierrosta.  Kaikkein paras tapa vähentää tavaraa on kuitenkin olla ostamatta mitään tarpeetonta, pari viikkoa kun pohtii tarvitseeko oikeasti, niin voi tehdä päätöksen ja usein ostotarve on hävinnyt!

Nyt on aika kiittää kaikkia lukijoita ja mukana eläneitä, jotka olette tehneet tästä hauskaa. KIITOS.

Hyvää Ystävänpäivää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti